Flytter grenser – et av verdens mest ikoniske varemerker

Oakley er et av verdens mest ikoniske og imiterte varemerker. Med sine teknisk geniale og stilfulle solbriller har de oppnådd en unik posisjon i bransjen. Er du ute etter solbriller med sportspreg er Oakley et naturlig valg.

Oakley har siden starten i 1975 vært et merke som stadig forskyver grensene for hvor teknisk avanserte og samtidig stilfulle et par solbriller kan være. Inspirert av eliteutøvernes måte å utfordre seg selv på, har Oakley aldri tillatt seg selv å stagnere.

Med solbrillene har Oakley gjentatte ganger vist konkurrentene hvordan vågal design og avansert optikk kan gå hånd i hånd.

SOLBESKYTTELSE I VERDENSKLASSE

Solbrillene innehar unike kvaliteter og gir markedets beste beskyttelse mot UV-stråler fra solen. Glassene er produsert av Plutonite og filtrerer bort ikke bare UV-A og UV-B men også UV-C og skadelig blått lys.

Med Oakley kan du føle deg trygg
– du vet at produktet er av absolutt høyeste klasse.

Oakley har over 600 ulike patent noe som kommer tydelig frem av solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer er forbløffende høy.

SOLBRILLER SOM MØTER HØYE KRAV

Ved å jobbe ekstremt tett med atleter kan Oakley stadig fornye seg og skape produkter som møter alle krav en toppidrettsutøver kan tenkes ha.

Det er derfor ikke rart at mange idrettsutøvere velger nettopp solbriller fra Oakley. Merket tilbyr en kvalitet og et design som møter deres ekstremt høye krav.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine