Gå til kassen
   Bohemia

   Bohemia

   Med Bohemia appellerer vi til sjelfulle, uttrykksfulle kvinner med kreativ kraft. Som med sin egen vakre stil tør å leve ut drømmene sine og ta vare på seg selv. Innfatninger med både myke sommerfuglformer og bohemske cat eyes – i kreativ kombinasjon med dristige detaljer som fanger blikket. En stilig feminin brillekolleksjon som booster stilen din!
   Josefin Dahlberg finner sine nye favoritter

   Josefin Dahlberg finner sine nye favoritter

   Josefin Dahlberg er ikke bare en influenser, forfatter og en profilert helseprofil. Hun er også en selvsagt ambassadør for brillekolleksjonen Bohemia, som hun ummidelbart ble glad i: «Så fine innfatninger! Formene utfyller den perfekte balansen mellom myk femininitet og edgy stil. Fargevalgene i kolleksjonen gjenspeiler også favorittpaletten min, det er den vakreste kombinasjonen noensinne: jordfarger som møter lys pastell, jeg bare elsker det.» Brillekolleksjonen kommer i to harmoniske stiler: Bohemia Neutral og Bohemia Bold som du kan variere etter humør og stil.

   Alltid et par briller med på kjøpet

   Alltid et par briller med på kjøpet

   «Briller er et fint tilbehør som kan løfte en basic look og gjøre den kulere, litt mer business eller uformell, avhengig av hvilket humør jeg er i. Derfor liker jeg å bytte mellom ulike favoritter.» – Josefin Dahlberg, influenser

   Bohemia er designet for den kreative kunstnersjelen som liker å tenke nytt. En kolleksjon for deg som ønsker å variere med innfatninger i ulike stiler for å matche humøret i øyeblikket, og derfor får du alltid en ekstra brille med på kjøpet. Når du har funnet din stil blant Bohemias innfatninger –husk å velge et par til. Du velger dine to favorittinnfatninger fra valgfri kolleksjon. Enkeltslipte glass er alltid inkludert i innfatningen.

   Produkter

   loading... 24 av 24 produkter