Gå til kassen
   1 - 24 av 58 produkter
   1 - 24 av 58 produkter

   Solbriller

   Et tilbehør som gir deg det beste fra to verdener. For det første gir de øynene dine beskyttelse, og for det andre gir de deg et vakkert utseende. Det er derfor ikke noe annet tilbehør som kan matche solbriller når solen skinner.

   I vårt sortiment finner du billige solbriller fra de ledende merkene til priser du har råd til. Vi tilbyr også alltid prisgaranti på solbrillene våre. Det betyr at hvis du finner solbrillene billigere et annet sted, matcher vi den prisen. Noen ganger selger vi også solbriller med rabatter, som gjør billig enda billigere! Når du bestiller solbrillene, vil du selvfølgelig ha dem levert så raskt som mulig. Vi sender 95 % av bestillingene samme dag bestillingen blir lagt inn. På den måten kan du få de nye solbrillene i postkassen allerede i løpet av et par dager.

   Vi har solbriller for dame og herre. Vi har også alle de mest populære modellene, som pilot, Wayfarer og klassiske runde. Uansett om du er mote- og trendbevisst eller foretrekker en klassisk stil, har vi noe for deg. Selvfølgelig har vi også solbriller med polariserende glass, som er perfekte å bruke i bilen, på båten eller i skibakken.

   Hvorfor kjøpe online på Lensway?

  • Fantastiske priser
  • Veldig stort utvalg
  • Rask levering
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Ønsker du solbriller med styrke / slipte solbriller? Da kan du kjøpe briller og velge tilvalget "solbrilleglass", slik at du kan bruke dem selv om du har synsfeil. Linser kan selvfølgelig også kombineres med solbriller.