Gå til kassen
  Kvinne med solbriller foran havet.

  Våre polariserte solbrilleglass

  Polariserte glass reduserer forstyrrende refleksjoner og motvirker risikoen for å bli blendet. Det øker kontrasten og oppfattelse av farge. Disse spesielle glassene har en permanent innfarging på 85% og beskytter øynene mot skadelige UV-stråler.

  Glassets spesielle filtreringseffekt gjør at polariserte solbrilleglass er spesielt populære blant bilister og sportsutøvere som trener utendørs i vann, på sykkel og ved vintersport.

  Skjermbilde fra mobil som viser valget av toning i kjøpsprosessen.

  Glassfargenes funksjon & bruksområde

  Grått solbrilleglass
  Gråfargede glass gir en nøytral gjengivelse av farge hører til de klassiske glassfargene. Glassene passer best i lyse miljøer.

  Brunt solbrilleglass
  Brunfargede glass forsterker kontraster utan at det oppleves som for ekstremt. De gir en mykere fargeskala og hører til de klassiske glassfargene .

  Grønt solbrilleglass
  Grønnfargede glass hører også til de klassiske fargene og passer godt til miljøer med mye lys. Grønn dem til de klassiske färgerna og passer godt i miljøer med mye lys. Grønnfargen gir en effekt med høyere kontrast hvor konturer fremstår tydeligere.

  Grafisk illustrasjon som demonstrerer retningen av lys i polariserte solbriller.

  Slik fungerer polarisert filter

  Horisontalt svingende lysstråler absorberes av det polariserte glasset og tar bort forstyrrende lys fra reflekterende overflater. Vertikalt svingende lysstråler passerer gjennom glasset.