Gå til kassen
   Kvinne med solbriller foran havet.

   Våre polariserte solbrilleglass

   Polariserte glass reduserer forstyrrende refleksjoner og motvirker risikoen for å bli blendet. Det øker kontrasten og oppfattelse av farge. Disse spesielle glassene har en permanent innfarging på 85% og beskytter øynene mot skadelige UV-stråler.

   Glassets spesielle filtreringseffekt gjør at polariserte solbrilleglass er spesielt populære blant bilister og sportsutøvere som trener utendørs i vann, på sykkel og ved vintersport.

   Skjermbilde fra mobil som viser valget av toning i kjøpsprosessen.

   Glassfargenes funksjon & bruksområde

   Grått solbrilleglass
   Gråfargede glass gir en nøytral gjengivelse av farge hører til de klassiske glassfargene. Glassene passer best i lyse miljøer.

   Brunt solbrilleglass
   Brunfargede glass forsterker kontraster utan at det oppleves som for ekstremt. De gir en mykere fargeskala og hører til de klassiske glassfargene .

   Grønt solbrilleglass
   Grønnfargede glass hører også til de klassiske fargene og passer godt til miljøer med mye lys. Grønn dem til de klassiske färgerna og passer godt i miljøer med mye lys. Grønnfargen gir en effekt med høyere kontrast hvor konturer fremstår tydeligere.

   Grafisk illustrasjon som demonstrerer retningen av lys i polariserte solbriller.

   Slik fungerer polarisert filter

   Horisontalt svingende lysstråler absorberes av det polariserte glasset og tar bort forstyrrende lys fra reflekterende overflater. Vertikalt svingende lysstråler passerer gjennom glasset.

   Produkter

   1 - 5 av 5 produkter