Gå til kassen
  Mann i skjorte med solbriller med fotokromatiske solglass.

  Fotokromatiske solbrilleglass

  Fargeskiftende glass mørkner i kontakt med sollys. Det betyr at det er et perfekt valg for deg som ikke vil bytte briller etter hvilket miljø du befinner deg i. Innendørs som utendørs er disse glassene et perfekt valg for deg.

  Våre glass er av høy kvalitet og kommer fra markedsledende produsenter. Som mørkest når glassene en innfargning på 85%, noe som tilsvarer vanlige solbrilleglass (klasse 3).

  Blond kvinne med solbriller med fotokromatiske solglass.

  Fargeskiftende glass XTRActive

  XTRActive glasset skifter raskt farge og blir ekstra mørke i sterkt sollys utendørs. I motsetning til vanlige fargeskiftende glass så mørker disse i bilen, og er perfekte for bilkjøring. Glassets fargetone og varighet endres avhengig av miljøet og solstrålenes intensitet. Glasset har 100% UV-beskyttelse.

  Kvinne med solbriller med fotokromatiske solglass.

  Fargeskiftende glass Signature

  Signature glasset skifter raskt farge i kontakt med sollys utendørs. Glassets fargetone og varighet endres avhengig av miljøet og solstrålenes intensitet. Glasset har 100% UV-beskyttelse.

  Tabell med oversikt over ulike overgangsglass og deres egenskaper.
  Illustrasjon som viser forskjellen mellom innendørs- og utendørsbelysning med overgangsglass.

  Når bør jeg velge fargeskiftende glass?

  Fargeskiftende glass passer alle brillebrukere som lever et aktivt liv og vil bruke samme briller både innendørs og utendørs. Du slipper å ta med slipte solbriller som du må bytte til ved en lunsj i solen. Passer deg med følsomme øyne mot sterkt sollys da glassene tilpasser mørkhet etter lysets intensitet. Også ved svakt sollys blir glassene mørkere, noe som gjør det mer behagelig for øynene uansett vær.

  Glassene har 100% UV-beskyttelse og absorberer UV-A, -B og-C stråler.