Gå til kassen
   LENSWAY
   25% på alt >>

   25% på alt

   Gjør et kupp på linser, briller og solbriller til sinnsykt gode priser. Pass på - gjelder bare frem til 27.09.2021

   25% på ALT

   CRAZY DAYS!

   25% på ALT

   Til alle innfatninger
   Collections | LensWay

   Tidløse klassikere

   Fra C.Jacobsen
   Se kolleksjon

   Mål din gamle innfatning

   Mål fra den ene skruen til den andre som vist på bildet over for å finne riktig bredde.

   Størrelsesguide

   XS 109-117 mm
   L 134-141 mm
   S 118-125 mm
   XL 142-150 mm
   M 126-133 mm

   Briller

   -

   Kjøp prisgunstige briller på nettet hos LensWay

   Briller er så mye mer enn bare et synshjelpemiddel. Briller er like mye et motetilbehør som gir deg stil og karakter. Helt enkelt en perfekt kombinasjon av mote og funksjon. I vårt sortiment av brilleinnfatninger finner du prisgunstige briller for dame og herre i ulike former og modeller, som for eksempel runde briller, pilotbriller, wayfarer-briller og mange flere.

   Hos LensWay kan du kjøpe flere ulike typer av briller. Du kan velge mellom avstandsbriller, progressive briller, terminalbriller og lesebriller. Så avhengig av dine synsfeil og dine behov så har vi noe som passer deg. Når du bestiller dine briller kan du også gjøre flere tilvalg avhengig av ditt behov. Du kan blant annet velge solbrilleglass eller polariserte solbrilleglass dersom du ønsker å kjøpe solbriller med styrke.

   Når det kommer til overflatebehandling av dine briller så har vi også ulike alternativer. Du kan blant annet kjøpe briller med filter mot blått lys når du velger tilvalget Blue Cut. Dette innebærer at dine briller beskytter mot skadelig blått lys fra digitale skjermer som for eksempel dataskjermer og mobiltelefoner.