Gå til kassen
  Kollage av brilleglass, slipemaskin og en kvinne med armen rundt en mann.

  Alt om våre glass

  Når du skal kjøpe briller, er det viktig at du velger riktige brilleglass for deg. Vekten, tykkelsen og overflatebehandlingene på glassene du velger, vil alle påvirke hvordan du opplever brillene dine. Her er vår guide for hvordan du velger riktige glass til brillene dine.
  Brilleinnfatninger i ulike farger og former.

  Hvordan velge riktig glass?

  1. Hvilken styrke har du? Vi tilbyr forskjellige tykkelser på brilleglassene våre (glassindeks). Dette påvirker vekten av brillene på ansiktet. Jo høyere synskorreksjon du trenger, jo tykkere blir glasset ditt. Derfor anbefaler vi et glass med høyere indeks, altså et tynnere glass, ved høyere styrke. Fortsett å skrolle for å lese mer om glassindeks, og hvilken du skal velge, avhengig av brillestyrken din.

  2. Trenger du avstandsbriller eller progressive brilleglass? Avstandsbriller korrigerer en synsfeil, mens progressive glass korrigerer flere synsfeil samtidig. Les mer om dette nedenfor.

  3. Trenger du solbeskyttelse? Vi har flere alternativer for deg som ønsker beskyttelse mot solen. Dette gjelder vanlige solbriller og fargeskiftende glass som er gjennomsiktige innendørs, men som automatisk blir mørke i kontakt med sollys.

  Kvinna med briller i skilpaddemønster.

  Glass tilpasset dine behov

  For deg som vil kjøpe briller hos oss så finnes det ulike glass å velge for ulike bruksområder.

  Avstandsbriller: Enkeltslipte glass for nærsynthet, langsynthet og astigmatisme. For deg som elsker å lese så har vi enkeltslipte lesebriller, og for deg som bruker mye tid foran dataen så har vi enkeltslipte terminalbriller.

  Progressive glass: Det perfekte glasset for deg som har alderssyn. Et moderne progressivt glass med bred usynlig korridor slik at det er lett å se på ulike avstander.

  Solglass: Vanlige solglass med eller uten styrke i ulike farger. Solglass kan dessuten velges med et polarisert eller et fargeskiftende Transitions® filter. Solglass er et tilvalg du velger etter at du har valgt enkeltslipte eller progressive glass.

  Tecknad bild av brilleglass.

  Glasalternativer for dine behov

  Ved valget av dine briller tilbyr vi en rekke forskjellige glasalternativer for å sikre at du får best mulig synskvalitet og komfort. Vi forstår viktigheten av å ha riktige brilleglass for dine spesifikke behov, og vi tilbyr fire kvalitetsalternativer:

  Basisglass (1.5 Index - Sfærisk Design): Inkludert i prisen for briller med en enkel overflatebehandling og ripebeskyttelse. Passer for lette synsfeil. Ikke kompatibel med rammetyper uten ramme (rimless) eller med halvramme (semi-rim).

  Standard (1.5 Index - Sfærisk Design): Pålitelig alternativ med fantastisk optikk for enklere synsfeil opp til +-3.00. Inkluderer glassbehandling med ripebeskyttelse og antirefleksbehandling. Ikke kompatibel med rammetyper uten ramme (rimless) eller med halvramme (semi-rim).

  Premium (1.6 Index - 25% Tynnere og Lettere - Sfærisk Design): 25% tynnere enn standardglass, passer til alle rammetyper inkludert Rim, Semi-rim og Rimless. Anbefales for styrker over +-3.00. Inkluderer glassbehandling med ripebeskyttelse og antirefleksbehandling.

  Ekstra Premium (1.67 Index - 30% Tynnere og Lettere - Asfærisk Design): 30% tynnere enn standardglass med utmerket holdbarhet og asfærisk design. Optimalt for høyere styrker over +-3.00 og passer for alle rammetyper inkludert Rim, Semi-rim og Rimless. Inkluderer glassbehandling med ripebeskyttelse og antirefleksbehandling for best mulig synsopplevelse.

  Gjennomsiktige briller på tastaturet til en bærbar datamaskin med blått lys.

  Overflatebehandlinger til brilleglass

  Vi tilbyr skreddersydde overflatebehandlinger til brilleglass som optimerer synsopplevelsen. Med våre fire unike overflatebehandlingspakker - Standard, Premium, Optimal og Blålysfilter - så sikrer vi at dine briller er tilpasset etter dine behov og din livsstil.

  Uavhengig om du ser etter en grunnleggende beskyttelse, avanserte funksjoner eller spesialisert beskyttelse for digitale skjermer, så har vi en løsning for deg. Opplev et klarere, mer behagelig og mer holdbart syn med våre overflatebehandlinger av høy kvalitet, designet for å gi deg det beste innen synsbeskyttelse og komfort.

  Les mer om våre: Overflatebehandlinger til brilleglass

  Brilleinnfatninger i ulike farger og former.

  Føl deg trygg

  LensWay har solgt briller siden 2009. Hos oss kan du stole på at du alltid finner briller av beste kvalitet til konkurransedyktige priser.

  Visste du at vi har 3 måneders åpent kjøp? Vi har dessuten 2 års produktgaranti. Les mer om våre garantier.