Gå til kassen
   Alt om våre glass

   Alt om våre glass

   Når du skal kjøpe briller, er det viktig at du velger riktige brilleglass for deg. Vekten, tykkelsen og overflatebehandlingene på glassene du velger, vil alle påvirke hvordan du opplever brillene dine. Her er vår guide for hvordan du velger riktige glass til brillene dine.
   Hvordan velge riktig glass?

   Hvordan velge riktig glass?

   1. Hvilken styrke har du? Vi tilbyr forskjellige tykkelser på brilleglassene våre (glassindeks). Dette påvirker vekten av brillene på ansiktet. Jo høyere synskorreksjon du trenger, jo tykkere blir glasset ditt. Derfor anbefaler vi et glass med høyere indeks, altså et tynnere glass, ved høyere styrke. Fortsett å skrolle for å lese mer om glassindeks, og hvilken du skal velge, avhengig av brillestyrken din.

   2. Trenger du avstandsbriller eller progressive brilleglass? Avstandsbriller korrigerer en synsfeil, mens progressive glass korrigerer flere synsfeil samtidig. Les mer om dette nedenfor.

   3. Trenger du solbeskyttelse? Vi har flere alternativer for deg som ønsker beskyttelse mot solen. Dette gjelder vanlige solbriller og fargeskiftende glass som er gjennomsiktige innendørs, men som automatisk blir mørke i kontakt med sollys.

   Glass tilpasset dine behov

   Glass tilpasset dine behov

   For deg som vil kjøpe briller hos oss så finnes det ulike glass å velge for ulike bruksområder.

   Avstandsbriller: Enkeltslipte glass for nærsynthet, langsynthet og astigmatisme. For deg som elsker å lese så har vi enkeltslipte lesebriller, og for deg som bruker mye tid foran dataen så har vi enkeltslipte terminalbriller.

   Progressive glass: Det perfekte glasset for deg som har alderssyn. Et moderne progressivt glass med bred usynlig korridor slik at det er lett å se på ulike avstander.

   Solglass: Vanlige solglass med eller uten styrke i ulike farger. Solglass kan dessuten velges med et polarisert eller et fargeskiftende Transitions® filter. Solglass er et tilvalg du velger etter at du har valgt enkeltslipte eller progressive glass.

   Indeks – styrer tykkelsen på glasset

   Indeks – styrer tykkelsen på glasset

   Når du kjøper briller av oss kan du velge hvilket indeks du vil ha på dine briller. Indeks styrer glassets tykkelse. Har du høyere styrker kan det være lurt å velge et tynnere glass for å gjøre brillene lettere og mer behagelige å ha på seg.

   Vi tilbyr 4 ulike typer glass:

   • Basis (1.5 indeks): Dette glasset inngår i prisen når du kjøper briller hos oss. Passer deg med styrker -3.00 opptil +3.00. Basisglasset passer ikke til innfatninger med halve ramme (semi-rim) eller innfatninger uten ramme (rimless).
   • Standard (1.5 indeks): For deg med enklere synsfeil. Anbefales til styrker opptil +/-2.00 i metallinnfatninger og opptil +/-3.00 i plastinnfatninger. Basisglasset passer ikke til innfatning med halve ramme (semi-rim) eller innfatninger uten ramme (rimless).
   • Tynnere (1.6 indeks): 25% tynnere enn basisglasset med bedre holdbarhet. Anbefales for styrker over +/-2.00 i metallinnfatninger og over +/-3.00 i plastinnfatninger.
   • Tynnest (1.67 indeks): 30% tynnere enn basisglasset med bedre holdbarhet. For deg med styrker over +/-2.00 i metallinnfatninger og over +/-3.00 i plastinnfatninger.

   Våre overflatebehandlinger

   Våre overflatebehandlinger

   Vi har flere overflatebehandlinger å velge mellom, og du kan velge å legge til flere overflatebehandlinger med en av pakkene våre som inkluderer en eller flere av overflatebehandlingene nedenfor (Standard, Optimal og Blue Cut).

   • Ripebeskyttelse: En hardhetsbehandling som beskytter glasset mot riper. Dette er alltid inkludert.
   • Antirefleksbehandling: Fjerner refleksjoner og forstyrrende lysstråler.
   • Smussavvisende overflate: Motvirker fingeravtrykk og at smuss fester seg på glasset.
   • Vannavvisende overflate: Avviser vann og gir enklere rengjøring.
   • Bedre ripebeskyttelse: Ekstra sterk beskyttelse mot riper.
   • Blue Cut: Beskytter mot blåfiolett stråling fra digitale skjermer. Anbefales til lesebriller og terminalbriller.

   Føl deg trygg

   Føl deg trygg

   LensWay har solgt briller siden 2009. Hos oss kan du stole på at du alltid finner briller av beste kvalitet til konkurransedyktige priser.

   Visste du at vi har 3 måneders åpent kjøp? Vi har dessuten 2 års produktgaranti. Les mer om våre garantier.