Gå til kassen
   To kvinner med solbriller smiler og ser på hverandre.

   Solbriller med styrke

   Visste du at alle våre innfatninger kan fås med solbrilleglass? Det betyr at du kan designe dine egne solbriller med styrke.

   Du kan selvsagt også designe dine egne solbriller også selv om du ikke trenger synskorreksjon, velg i så fall bare "uten styrke" når du gjør dine valg

   Lett tonede solbriller.

   Vanlige solbrilleglass

   Velg mellom våre klassiske glassfarger for å forvandle hvilken som helst innfatning til et par flotte solbriller. Våre glass er av beste kvalitet og med 100% UV-beskyttelse slik at det skapes et perfekt par solbriller til dine behov.

   Les mer

   To solbriller i ulike farger med gradientglass.

   Graderte solbrilleglass

   I glass med gradert farge er nyansen i den øvre tredjedelen av brillene den mørkeste, og minker gradvis i intensitet nedover i glasset. For å kunne vise fargeforskjellen optimalt kreves det større briller. Selv om den graderte fargen ikke strekker seg over hele brilleoverflaten, er dine øyne like mye beskyttet mot UV-stråler som med briller med helt tonede glass.

   Les mer

   Mann med speilbriller foran havet.

   Solbriller med speilglass

   Solbriller med speilglass har en ekstra sterk beskyttelse mot blending med 100% UV-beskyttelse. Den blanke speiloverflaten reflekterer bort forstyrrende reflekser og i motsetning til vanlige solbrilleglass så synes ikke øynene bak solbriller med speilglass. De er anbefalte, og er ekstra fordelaktige i aktiviteter i lyse lysforhold som for eksempel fiske, seiling eller på ski en solfylt dag.

   Les mer

   Illustrativt bilde som viser forskjellen mellom innendørs- og utendørsbelysning med overgangsglass.

   Glass som skifter farge

   Fargeskiftende glass - også kalt fotokromatiske glass som reagerer på UV-lyset, og blir mørkere det sterkere UV-lyset er. De er lyse innendørs og mørkner gradvis utendørs basert på solens og lysets styrke. 100% UV-beskyttelse.

   Les mer

   Grafisk representasjon som demonstrerer retningen av lys i polariserte solbriller.

   Polariserende glass

   Polariserte solbrilleglass beskytter øynene mot solen med 100% UV-beskyttelse samtidig som de forbedrer kontrastsynet og filtrerer bort forstyrrende reflekser fra f eks. bløt asfalt, vann og snø. De anbefales blant annet ved kjøring av bil, alpint og fiske.

   Les mer