Gå til kassen

   Slik designer du dine egne solbriller

   Kjøp briller og få valgfrie solbriller med styrke på kjøpet! Design dine egne solbriller gjennom å velge blant våre vanlige innfatninger og skreddersy de med solbrilleglass. Les mer om hvordan du går frem nedenfor.

   Tilbudet gjelder modeller fra vårt vanlige brillesortiment t.o.m. 1/8 eller så langt lageret rekker. Når du kjøper en innfatning så får du det andre paret som solbriller (solbrilleglass og UV-beskyttelse, verdi 300 kr), til samme eller lavere verdi, på kjøpet. Du betaler for paret med den dyreste kombinasjon av innfatning, glass og tilvalg. Dersom innfatningens verdi i det kostnadsfrie paret er høyere enn innfatningens verdi i det paret du betaler for, trenger du å betale forskjellen i pris. Enkeltslipte basisglass inngår i prisen.

   1. Velg din innfatning

   1. Velg din innfatning

   Velg innfatning, til samme eller lavere pris som ditt første valg av innfatning, ut fra vår vanlige brillesortiment. Dersom innfatningens verdi overstiger paret du betaler for (ditt første valg av briller) så betaler du forskjellen i pris.

   2. Dine styrker

   2. Dine styrker

   Dine styrker er allerede utfylt etter det første valget av briller er lagt til i kassen. Vil du endre dine solbriller til enkeltslipte eller progressive? Klikk på "Endre resept". Deretter har du mulighet til å velge tykkelsen på glass.

   Tips! Har du høyere styrker så er tynnere glass mer behagelig, men det er ikke inkludert i tilbudet.

   3. Velg

   3. Velg "Vanlige solbrilleglass" som glasstilvalg

   Det er her du velger å gjøre om dine briller til solbriller. Velg "Vanlige solbrilleglass". Vi har 3 ulike farger å velge mellom: grå, brun og grønn.

   Tips! Match fargen på glasset med innfatningen. Svarte innfatninger passer best med grått glass og brune passer best med brunt glass.

   4. Velg overflatebehandling.

   4. Velg overflatebehandling.

   Velg hvilken overflatebehandling du vil ha. Vår standardpakke passer bra til solbriller og inngår i prisen når du velger solbrilleglass.

   5. Legg i handlevogn

   5. Legg i handlevogn

   Sjekk at alt stemmer i oppsummeringen. Legg i handlevognen og går deretter til kassen. Klikk nederst på "Gå til betaling". Nå starter vi å lage dine solbriller og snart er de dine!