Gå til kassen
  Skreddersy dine solbriller med styrke

  Skreddersy dine solbriller med styrke

  Hos oss har du mulighet til å skreddersy dine egne solbriller, enten du velger det med solbrilleglass eller uten styrke. Vi har 3 ulike typer av solbrilleglass å velge mellom - vanlige solbrilleglass, polariserte solbrilleglass og fargeskiftende glass som blir mørke i solen. Alle våre briller er CE-merkede med 100% UV-beskyttelse, og du kan velge blant 3 ulike farger på dine solbrilleglass: grå, brun eller grønn.

  Finn din innfatning i vårt brede sortiment


  Gjør slik:

  1. Velg innfatning.

  2. Fyll i din styrke. Velg "Enkeltslipte" dersom du vil korrigere synet på lang avstand, "Progressive" om du vil ha progressive briller. Dersom du ikke vil ha noen styrke i dine solbrilleglass velger du Styrke +0.00 og PD 31.

  3.Velg tynnhet på glasset. Har du høyere styrker anbefaler vi et tynnere glass for å minske vekten på dine briller.

  4. Velg tilvalget "Vanlige solbrilleglass". Du får da vanlige solbrilleglass med 100% UV-beskyttelse. Eller velg "Polariserte solbrilleglass" dersom du vil ha solbriller som blokkerer alle refleksjoner. Polariserte solbrilleglass anbefales ved kjøring av bil, i skibakken eller om du er på sjøen. Vi har til og med fargeskiftende glass som blir mørke når du er utendørs, men som er gjennomsiktige når du er innendørs.

  5. Du kan nå velge mellom grå, brune og grønne glass. Grå er den fargen solbriller vanligvis bruker å ha, brun farge øker kontrasten for deg som har på deg solbrillene. Grønne glass gir også høyere kontrast, men endrer ikke fargen når du ser gjennom de, men på utsiden kommer de til å ha en grønn tone.

  6. Velg overflatebehandling: Vi anbefaler "Optimal" for vannavisende glass samt en utøket ripebeskyttelse.

  7. Da er du ferdig og vi sender dine solbriller så raskt som mulig!