Gå til kassen
   En kvinne med solbriller.

   Graderte solbrilleglass

   Gradera solbrilleglass ble tattt i bruk av de store motehusene rundt 70-tallet. En tydelig oppdeling mellom en mørkere og lysere del av glasset tilfører et ekstra nivå av luksus og eleganse.

   En mann med solbriller.

   Om graderte glass

   I graderte solbrilleglass er nyansen i den øvre delen det mørkeste og minker i intensitet nedeover. For å kunne vise fargeforskjellen optimalt kreves større briller. Derfor kan bare glass med en glasshøyde på 30 mm eller mere kombineres med gradert farge. Selv om det skilller seg i mørkhet over hele overflaten av glasset er dine øyne like godt beskyttet mot UV-stråler som med briller med helfargede solbrilleglass.

   Vi anbefaler å matche fargen på innfatningen med fargen på glasset. Brun innfatning til brune glass eller svart innfatning til svarte glass.

   To solbriller i ulike farger med gradientglass.

   Graderte fargers funksjon & bruksområde

   Gråfargede glass gir en nøytral fargegjengivelse og hører til de klassiske glassfargene. Glassene paser seg best i lyse miljøer.

   Brunfargede glass forsterker kontraster uten at det oppleves for ekstremt. Brune glass gir en mykere fargeskala og hører til de klassiske glassfargene.

   Tre solbriller i ulike farger med gradientglass.

   Flere fargevalg

   Grønnfargede glass hører også til de klassiske fargene og passer seg godt i miljøer med mye lys. Grønnfargen gir høyere kontraster hvor konturer blir tydeligere.

   Svarte glass gir en nøytral gjegivelse av farge. Glassene passer best i lyse miljøer.

   Blåe glass gir et behagelig lys. Flott og trendy farge å matche med innfatninger i blå nyanser.