Gå til kassen
   Graderte solbrilleglass

   Graderte solbrilleglass

   Gradera solbrilleglass ble tattt i bruk av de store motehusene rundt 70-tallet. En tydelig oppdeling mellom en mørkere og lysere del av glasset tilfører et ekstra nivå av luksus og eleganse.

   Om graderte glass

   Om graderte glass

   I graderte solbrilleglass er nyansen i den øvre delen det mørkeste og minker i intensitet nedeover. For å kunne vise fargeforskjellen optimalt kreves større briller. Derfor kan bare glass med en glasshøyde på 30 mm eller mere kombineres med gradert farge. Selv om det skilller seg i mørkhet over hele overflaten av glasset er dine øyne like godt beskyttet mot UV-stråler som med briller med helfargede solbrilleglass.

   Vi anbefaler å matche fargen på innfatningen med fargen på glasset. Brun innfatning til brune glass eller svart innfatning til svarte glass.

   Graderte fargers funksjon & bruksområde

   Graderte fargers funksjon & bruksområde

   Gråfargede glass gir en nøytral fargegjengivelse og hører til de klassiske glassfargene. Glassene paser seg best i lyse miljøer.

   Brunfargede glass forsterker kontraster uten at det oppleves for ekstremt. Brune glass gir en mykere fargeskala og hører til de klassiske glassfargene.

   Flere fargevalg

   Flere fargevalg

   Grønnfargede glass hører også til de klassiske fargene og passer seg godt i miljøer med mye lys. Grønnfargen gir høyere kontraster hvor konturer blir tydeligere.

   Svarte glass gir en nøytral gjegivelse av farge. Glassene passer best i lyse miljøer.

   Blåe glass gir et behagelig lys. Flott og trendy farge å matche med innfatninger i blå nyanser.