Gå til kassen

   Overflatebehandlinger til brilleglass

   Vi tilbyr skreddersydde overflatebehandlinger til brilleglass som optimerer synsopplevelsen. Med våre fire unike overflatebehandlingspakker - Standard, Premium, Optimal og Blålysfilter - så sikrer vi at dine briller er tilpasset etter dine behov og din livsstil.
   Kollasje av en park med en tegnet brille, et bilde av biler, og en mann med svarte briller som ser inn i kameraet.

   Standard overflatebehandling

   Standard overflatebehandling gir en grunnleggende beskyttelse for dine glass, og består av en Ripebeskyttelse og Antirefleksbehandling.

   Antirefleksbehandling - Gjennom å minimere refleksjoner på glassets overflate så forbedrer antirefleks din synsskarphet og komfort, spesielt når du arbeider foran en data eller kjører bil på natten.
   Det kan også redusere trøtthet og belastningen på øynene i sterkt opplyste miljøer. Personer som bruker briller med antirefleks, ser mer naturlig ut da man slipper den reflekterende barrieren mellom briller og omverden.

   Ripebeskyttelse - Forsterker glassets overflate, og gjør den betydelig mer motstandskraftig mot riper og slitasje. Dette er spesielt viktig for å bevare din investering i brillene, og forsikrer at de holder seg i topp skikk så lenge som mulig.

   Landskap med tegnet brilleglass.

   Premium overflatebehandling - Godt valg

   Foruten de fordeler som overflatebehandlingen Standard tilbyr, så inkluderer Premium overflatebehandlingen smussavvisende og vannavvisende egenskaper som ytterligere forbedrer synskvaliteten og komforten.

   Smussavvisende overflate - En smussavvisende overflate gjør det enklere å holde dine briller rene, siden de motvirker smuss, støv og fingeravtrykk. Dette hjelper med å sikre at du alltid har et klart syn, uavhengig av situasjon.

   Vannavvisende overflate - Vannavvisende overflate støter bort vann fra glassets overflate, noe som minimerer forstyrrelser fra regn, tåke eller kondens. Dette gjør at du kan se tydelig og behagelig også under fuktige forhold.

   Stue med grå sofa, hvitt teppe, trebord og en grønn plante med en tegnet brilleglass på.

   Optimal overflatebehandling - Det beste valget

   Optimal overflatebehandling tilbyr den mest omfattende løsningen for dine synsbehov, inkludert alle de fordeler fra standard og premium overflatebehandlingene. I tillegg så har optimal en utøkt UV-beskyttelse og en dobbelt så sterk ripebeskyttelse. Optimal har en antistatisk overflate som forhindrer forekomsten av støv og smuss på glassets overflate.

   UV-beskyttelse - Ekstra UV-beskyttelse gir utøket beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Dette er viktig for å forhindre øyeskader, og beskytte dine øyne fra de langvarige effektene av UV-eksponering.

   Utøket ripebeskyttelse - For deg som spesielt opptatt av å beskytte dine glass fra riper og slitasje så tilbyr vi også en ekstra robust ripebeskyttelsesbehandling. Dette er perfekt for deg som kanskje håndterer dine briller hardere enn gjennomsnittet, eller er i miljøer der riper lettere oppstår.

   Antistatisk overflate - Gjennom å minimere statisk elektrisitet på glassets overflate så forhindrer antistatisk overflate at støv og smuss trekkes til dine glass. Dette medfører mindre rengjøring og færre forstyrrelser i ditt syn.

   Gjennomsiktige briller ligger på en bærbar datamaskin med blått lys.

   Blålysfilter-overflatebehandling

   For deg som bruker mye tid foran digitale skjermer og har valgt lesebriller eller terminalbriller, så anbefaler vi overflatebehandlingen blålysfilter. Denne pakken inkluderer ripebeskyttelse, antirefleks, er smussavvisende og vannavvisende samt har et blålysfilter som absorberer blåfiolette lysstråler i spektret 400-455nm. Dette hjelper til med å minimere belastningen på dine øyne, og forbedre din synskomfort under lenger perioder av skjermbruk.


   Les mer om blålysfilter