Gå til kassen
   Beskytt øynene mot skadelig lys

   Beskytt øynene mot skadelig lys

   Vi bruker mer og mer tid foran digitale skjermer som eksponerer oss for blå-lilla UV-lys. Det høye nivået av eksponering for blått lys medfører med seg en del skadelige symptomer som anstrenger og påvirker øyet. Blue Cut er et filter mot blått lys til dine briller som absorberer det skadelige blå lyset før det når dine øyne.
   Økende antall skjermtimer gir øyeproblemer

   Økende antall skjermtimer gir øyeproblemer

   For mange av oss er vår daglige rutiner sentrert rundt skjermer. Vi bruker skjermer når vi jobber, og etter jobben tar vi frem mobilen. På slutten av dagen kobler mange av foran tv-en. Med disse stigende antall timer foran skjermer i dagens samfunn har det blitt diskutert blitt stilt hvorvidt blått lys er skadelig for øynene eller ikke. De vanligste symptomene er trøtte og tørre øyne, vanskeligheter med å holde fokus, hodepine og dårlig søvn.

   Blue Cut: den gjennomsiktige beskyttelsen i hverdagen

   Blue Cut: den gjennomsiktige beskyttelsen i hverdagen

   I en hverdag som i økende grad består av dataskjermer, mobiltelefoner og nettbrett kan vi derfor anbefale blålysfilter, en overflatebehandling til dine briller som effektivt absorberer det skadelige lyset før det når dine øyne. Uavhengig av hvilken brille du kjøper fra oss kan du velge å oppgradere de med et blålysfilter. Blue Cut anbefales først og fremst til lesebriller eller terminalbriller. Det går også an å kjøpe briller med Blue Cut uten styrke i om du først og fremst leter etter beskyttelse for databruken på jobben eller i studier. For å kjøpe briller uten styrke, så gjør du som du pleier, men du fyller i i +0.00 som dine styrker og PD 30 per øye. Les mer om hvordan du kjøper briller her.