Gå til kassen
   Bilde av en datamaskin på et bord med briller ved siden av, der skjermen viser en nettside for kjøp av briller.

   Hvordan kjøper man briller online?

   Det er enkelt å kjøpe briller online. Følg vår guide for å få hjelp steg for steg med hvordan du kjøper briller. Dersom du har noen spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.
   Mobiltelefon med nettsiden som viser ett trinn i kjøpsprosessen for briller.

   1. Velg innfatning

   Første steget når du skal kjøpe briller online er å finne et par innfatninger du vil kjøpe. Du har kanskje en form fra før av som du kan gå ut fra. Et tips er å måle størrelsen på dine gamle innfatninger, fra skruen på hengselfestet på innsiden av innfatningen til den andre for å vite sånn omtrentlig hvor store innfatninger du trenger. Du kan deretter filtrere våre briller etter størrelse.

   Les også vår guide om hvilke former som passer ulike ansiktsformer her.

   Mobiltelefon med nettsiden som viser ett trinn i kjøpsprosessen for briller.

   2. Fyll i dine styrker

   Velg hvilken type av briller du vil bestille, om det enkeltslipte, lesebriller, terminalbriller eller progressive briller.

   • Enkeltslipte: For deg som ikke ser bra på avstand.
   • Lesebriller: For deg som ikke ser bra på nært hold. Les mer om lesebriller her.
   • Terminalbriller: Enstyrkeglass som er tilpasset arbeide foran dataen.
   • Progressive briller: For deg som hverken ser bra på nært og på langt hold. Les mer om progressive briller her.
   • For å kjøpe briller uten styrke fyller du i +0.00 som dine styrker og PD 30 per øye.

   Når du har valgt hvilken type briller du vil ha er det på tide å fylle i dine styrker. Bruk din brilleseddel som du har fått fra en optiker. Les mer om hvordan du tyder din brilleseddel her. Les mer om hvordan du tyder din brilleseddel her.

   Mobiltelefon med nettsiden som viser ett trinn i kjøpsprosessen for briller.

   3. Velg tykkelse på glass

   Neste steg er å velge hvilken indeks du vil ha på dine briller. Indeks styrer glassets tykkelse. Har du høyere styrker som påvirker glassets tykkelse, så anbefaler vi at du kjøper et tynnere glass for å minske brillenes vekt.

   Du kan velge mellom 4 forskjellige typer av glass:

   • Basis: Dette glasset inngår i prisen når du kjøper briller hos oss. Passer deg med styrker fra -3.00 og opptil +3.00. Basisglasset passer ikke til innfatninger med halve ramme (semi-rim) eller innfatninger uten ramme (rimless).
   • Standardglass: For deg med enklere synsfeil. Anbefales til styrker opptil +/-2 i metallinnfatninger og opptil +/-3 i plastinnfatninger. Basisglasset passer ikke til innfatninger med halv-ramme (semi-rim) eller innfatninger uten ramme (rimless).
   • Tynnere: 25% tynnere enn basisglasset med bedre holdbarhet. Anbefales for styrker over +/- 2 i metallinnfatninger og over +/- 3.00 i plastinnfatninger.
   • - Tynnest: 30% tynnere enn basisglasset med bedre holdbarhet. For deg med styrker over +/- 2.00 i metallinnfatninger og +/-3.00 i plastinnfatninger.

   Mobiltelefon med nettsiden som viser ett trinn i kjøpsprosessen for briller.

   4. Velg tilvalg

   Du har flere tilvalg å velge mellom til dine nye briller.

   • Ikke fargede glass: Glass uten farge inngår alltid i prisen når du bestiller briller hos oss. Det er ufargede optiske glass.
   • - Vanlige solbrilleglass: For deg som vil skreddersy dine egne solbriller med eller uten styrke. Våre solbrilleglass har 100% UV-beskyttelse med en innfargningsgrad på 85%. Finnes i fargene brun, grå og grønn.
   • Glass som skifter farge: Fargeskiftende Transitions®-glass er uten farge når du er inne og blir mørke når de kommer i kontakt med solens UV-stråler. Finnes i fargene brun og grå.
   • Polariserte solbrilleglass: Polariserte solbrilleglass beskytter øynene mot solen samtidig som de forbedrer kontrasten og filtrerer bort sjenerende reflekser fra for eksempel asfalt, vann eller snø. Det er bra alternativ ved aktiviteter utendørs eller ved kjøring av bil.

   Mobiltelefon med nettsiden som viser ett trinn i kjøpsprosessen for briller.

   5. Velg overflatebehandling og betalingsalternativ.

   Neste steg er å velge overflatebehandling på dine briller. Standard overflatebehandling med ripebeskyttelse og antirefleksbehandling, inngår alltid i prisen. Du har også mulighet til å velge Optimal overflatebehandling (inkluderer smuss- og vannavisende overflate, UV-beskyttelse og ekstra ripebeskyttelse) eller Blue Cut (beskyttelse mot skadelig blått lys fra digitale skjermer - velger du Blue Cut får du også samme overflatebehandlinger som Optimal).Les mer om filter mot blått lys.

   Klikk på "Legg i handlevognen" for å legge produktet i kassen. Gjennomfør ditt kjøp ved å velge betalingsmåte. Fyll i mailadresse og postnummer. Klikk på "Avslutt kjøp".

   Da er du klar! Du får en ordrebekreftelse fra oss og din bestilling sendes videre til vår fabrikk som begynner å lage dine briller med en gang.

   Visste du at vi har 3 måneders åpent kjøp? Vi har dessuten 2 års produktgaranti. Les mer om våre garantier.