Gå til kassen
   Lesebriller – Se godt på nært hold

   Lesebriller – Se godt på nært hold

   Opplever du at det er vanskelig å fokusere på liten tekst, at teksten flyter sammen og at det er vanskelig å lese i dårlig belysning? Det kan da bety at ditt syn har begynt å bli dårligere, og at det kanskje er på tide å gi seg ut på jakt etter et par flotte lesebriller. Uavhengig om du har en brilleseddel fra en optiker, eller om du vil kjøpe lesebriller uten å gå til en optiker, så går det helt fint å la oss på Lensway hjelpe deg med å finne dine nye lesebriller.
   Lesebriller korrigerer synet på nært hold

   Lesebriller korrigerer synet på nært hold

   Lesebriller fungerer som forstørrelsesglass med styrke i. Jo større tykkelse på forstørrelsesglasset, desto større oppleves teksten man kikker på. Mange velger lesebriller som første alternativ når de merket at synet har forandret seg. De er bra om synet har begynt å blir dårligere på kort avstand, men at du alikevel kan se fortsatt bra på lengre avstand. For kontaktlinsebrukere er det vanlig at man fortsetter å bruke linser for å korrigere linser på lang avstand, men komplementerer med lesebriller på kort avstand. Den vanligste typen av lesebriller er anpasset slik at du skal kunne se bra på omtrent 40 cm avstand.

   Hvordan kjøper man briller online?

   Lesebriller uten besøk hos optikeren

   Lesebriller uten besøk hos optikeren

   Forstørrelsen og styrken på dine lesebriller måles i et mål som heter addisjon og forkortes til ADD (for eksempel ADD +1.00). Bruk alderstabellen for å finne riktig addisjonsverdi for din alder. Tabellen gjelder til og med deg som bruker kontaktlinser. Dersom du har vært hos optikeren og fått en annen addisjonsverdi, skal de naturligvis bruke denne i stedet. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at bestille dine læsebriller, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

   Finn prisgunstige lesebriller online

   Finn prisgunstige lesebriller online

   Lesebriller er en smidig måte å korrigere synet på nært hold, og motvirker vanlige symptomer som tørre øyne og hodepine. Dessuten går det an å finne trendye og prisgunstige alternativer for lesebriller når du kjøper online. Alle våre glass lages av Essilor og er av beste kvalitet. Dessuten har vi en fornøydhetsgaranti i 3 måneder når du kjøper briller hos oss. Dersom du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake.