Gå til kassen
   Kvinne med briller i skilpaddemønster ser smilende på mobiltelefonen sin.

   Det er trygt å kjøpe briller online

   Hos oss kan du stole på at du alltid finner briller av beste kvalitet til konkurransedyktige priser, men for at du skal føle deg deg enda tryggere har vi flere garantier for deg som kjøper briller.
   Brilleinnfatninger i ulike farger og former.

   2 års produktgaranti

   Du får 2 års produktgaranti når du kjøper briller fra oss. Produktgarantien gjelder produksjonsfeil og omfatter ikke skader som har sin årsak i normal slitasje, ytre skader eller på grunn av feil bruk.

   Kvinne med gjennomsiktige briller holder armen rundt en mann med sølvfargede briller.

   3 måneders åpent kjøp

   Det er viktig for oss at du blir fornøyd med dine nye briller. Derfor gir vi deg 3 måneders åpent kjøp på alle optiske briller og solbriller med styrke.

   Vennligst vær oppmerksom på at det kan ta litt tid til å venne seg til nye briller, spesielt ved progressive briller. Dette gjelder til og med briller som har samme styrke som du har hatt tidligere, men spesielt om ditt syn har forandret seg og du har bestilt briller med en helt ny brilleseddel. Vi foreslår derfor at du gir øynene noen uker å venne seg, men skulle du mot formodning oppleve at dine nye briller ikke fungerer, kontakt oss i løpet av 3 måneder så får du pengene tilbake.

   Hender holder en eske med fire forskjellige briller.

   Levering i løpet av 7 – 14 dager

   Vanligvis sender vi brillene i løpet av 7 dager. Med en gang vi får inn din bestilling så begynner vi å lage din briller. Vår målsetting er at om du har bestilt briller etter dine spesifikasjoner så kan du få disse i løpet av 7 – 14 dager fra bestillingsdato, men reservasjon for forsinkelser som ligger utenfor Lensways kontroll. Den totale leveringstiden burde ikke overstige 30 dager.