Gå til kassen
  Brilleinnfatninger i ulike farger.

  Slik får du 2 for 1 på briller*

  Når du kjøper to par briller av oss så får du alltid den billigste innfatningen på kjøpet.* Les mer nedenfor om hvordan du går frem for å benytte deg av tilbudet og hva som følger med.
  Mobiltelefonen viser en svart brilleinnfatning på Lensways nettside.

  1. Velg innfatninger

  Etter du har lagt ditt første par i kassen er det på tide å velge det andre paret ut fra vårt brillesortiment. Du får den billigste innfatningen på kjøpet uansett hvilken rekkefølge du legger brillene i kassen.*

  Trenger du hjelp med hvordan man bestiller briller? Les vår guide her.

  Mobiltelefonen viser siden der du fyller ut opplysninger for brilloresept på Lensways nettside.

  2. Dine styrker

  Dine styrker er allerede utfylt etter det første valget av briller som du la i kassen. Vil du endre dine briller fra enkeltslipte eller progressive? Trykk på "endre styrker". Deretter har du mulighet til å velge tykkelse på glass.

  Tips! Har du høyere styrker så er tynnere glass mer behagelig, men det er ikke inkludert i tilbudet.

  Mobiltelefonen viser siden med ulike typer brilleglass på Lensways nettside.

  3. Velg tilvalg

  Hva slags type av glass vil du ha på ditt andre par briller? "Ikke fargede glass" inngår i prisen. I dette steget kan du også velge mellom å gjøre ditt andre par til solbriller gjennom å velge solbrilleglass eller polariserte glass. Eller test fargeskiftende glass som er gjennomsiktige innendørs, men som mørkner til solbrilleglass når de kommer i kontakt med solens UV-stråler. Les mer om hvordan du velger tilleggsvalg her.

  Mobiltelefonen viser siden med ulike overflatebehandlinger på Lensways nettside.

  4. Velg overflatebehandling & gå til betaling

  Velg hvilken overflatebehandling du vil ha. Velg å legge til Standard overflatebehandling, Optimal overflatebehandling eller Blue Cut. Blue Cut er et brillefilter som blokkerer stråling fra digitale skjermer.

  Sørg for at alt stemmer i oversikten og legg ditt andre par i handlevognen. Gå deretter til kassen. Klikk deretter på "Gå til betaling". Da starter vi å lage dine briller og snart er de dine.

  Ikonar med tekst: Alltid 2 for 1, Gratis retur, Åpent kjøp i 3 månader, på ein bakgrunn av ulike farga brilleinnfatningar.

  Dette inngår i kjøpet

  Når du kjøper to par briller får du innfatningen i det andre paret, til samme eller lavere verdi på kjøpet.* Enkeltslipte basisglass (indeks 1,5) til avstandsbriller og ripebeskyttelse inngår i prisen.

  *Gjelder ikke Ray-Ban og Oakley