Gå til kassen
   Dailies Total1
   784 kr 980 kr
   20%

   Dailies Total1

   Endagslinser

   784 kr 980 kr
   20%

   Dailies Total 1 er toppmoderne endagslinser i silikonhydrogel fra Alcon som puster bra og gir deg den beste komforten. 

   Dailies Total 1 fra CIBA Vision er endagslinser for deg som kun nøyer deg med det beste. Den unike teknikken i disse linsene gir deg et produkt som er vanskelig å slå i både komfort og kvalitet. Med sitt banebrytende design tar Dailies Total 1 komfortfølelsen for kontaktlinser opp til et helt nytt nivå. Friksjonsfritheten og det høye vanninnholdet gjør at Dailies Total 1 har best pustevne og er på topp når det kommer til å syregjennomtrengligheten av alle endagslinser på markedet.

   Linser med eksepsjonell pusteevne

   Dailies Total 1 er den første silikonhydrogellinsen med gradert vanninnhold. Det høye vanninnholdet bidrar til at friksjonen minimeres mellom linsen og det ømtålige vevet i øyet. Disse fordelene gir linsen en silkemyk komfort som varer hele dagen.

   Dailies Total 1 har eksepsjonell pusteevne, den sørger for dette gjennom at væskeinnholdet øker fra 33% i linsekjernen til over 80% i linseyten. Dette gjør så Dailies Total 1 på en unike måte etterligner øyets naturlige væskeinnhold. Noe som gjør at Dailies Total 1 gir deg friske og sunne øyne. Dailies Total 1 er også ideelle endagslinser for deg som lett får tørre og trøtte øyne. Pass på å kjøp dine Dailies Total 1 her på LensWay og få bransjens beste kundeservice med på kjøpet.

   Dailies Total 1 kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid optikerens anvisninger vet bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   Type
   Endagslinser
   packed@prodPagePop
   30 stk/pk
   Styrkeomfang
   -12.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.5
   Diameter
   14.1
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Delefilcon A
   Væskeinnhold
   33%
   Inn- og utmerking
   Nej
   Håndteringsfargede
   Ja