Gå til kassen
  London Retro

  London Retro

  Det livlige 60-tallet - forbundet med baby boom, The Beatles og eksplosjon av stil. London Retro er unisexkolleksjonen som tar den ikoniske moten fra 60-tallets London og gjenoppliver den i nye, unike former, perfekt for dagens brillemote.
  Marie Serneholts Favoritter

  Marie Serneholts Favoritter

  Highgate i fargen Black Crystal – svarte innfatninger i en litt avrundet rektangulær form. Den gjennomsiktige fargen på innerrammen gir en lettere, mer moderne look og gjør at disse brillene passer til alle anledninger.

  Lucas i fargen Matte Tortoise – matt havanafarge i lett, rektangulær form som kler ditt ansikt og gir det en elegant og sofistikert look.

  Charlie i Light Tortoise – runde innfatninger i havanafarge. Nesebroen er rett for en moderne twist på en klassisk innfatning.

  Prisgunstig brillemote

  Prisgunstig brillemote

  Tidløs eleganse med en moderne twist er hva du får med et par innfatninger fra denne kolleksjonen, alt med beste kvalitet og en overkommelig pris. Velg blant ikoniske pilot- og runde innfatninger i stilfull, tynn metallramme, eller avrundede, rektangulære acetatinnfatninger i klassisk tortoise, svart eller gjennomsiktige grå nyanser.

  Forsterk din personlige stil

  Forsterk din personlige stil

  Vi gjenoppliver ofte mote for å skape vår egen historie. Med et par briller fra London Retro kan du la din personlige stil skinne. Kolleksjonen ble skapt i London noe som gir innfatningene sin autentiske, unike stil, med former og farger som passer til alle ansikter.