Gå til kassen
   5:1 – 5 plastflasker blir til 1 innfatning

   5:1 – 5 plastflasker blir til 1 innfatning

   De er flotte. De er stilrene. Og de er laget av 100% resirkulert plast. Når du kler deg i et par innfatninger fra 5:1 gjør du det med kunnskapen om at 5 plastflasker, som ellers hadde havnet i naturen, skapte din innfatning.
   5:1 – 5 plastflasker blir til 1 innfatning
   Vi skaper noe nytt av det gamle

   Vi skaper noe nytt av det gamle

   Plastforurensning er en av vår tids største miljøproblemer. Når plast havner i naturen kan det ta opptil 400 år før det brytes ned. Slik kan vi ikke ha det. Dersom vi skal ha en holdbar fremtid, må vi begynne å tenke mer langsiktig.

   5:1 er en holdbar brillekolleksjon hvor innfatningen er av 100% resirkulert plast. Fra 5 plastflasker skapes en flott og holdbar innfatning. Med 5:1 skaper vi noe nytt av det gamle, og som kan brukes i flere år, i stedet for å la det skade vår jord.

   Stilrene innfatninger i naturlige farger

   Stilrene innfatninger i naturlige farger

   Du kan velge mellom rektangulære, firkantede, cat eye-formede eller runde brilleformer i en matt fargepalett som har sitt utspring i naturen. Svart, blå, mørkegrønn, mørkelilla, vinrød og tortoise - alle farger er skapt med naturlige fargestoffer. Akkurat som innfatningene, er brillenes etui og pusseklut som følger med, laget av plastflasker. Til og med poly-bagen som brillene kommer i om du velger å prøve de hjemme er laget av to plastflasker. Gjennom hele kolleksjonen ligger det en tanke om miljøet.

   Vi innser dog at denne kolleksjonen alene ikke kan redde verden, men et sted må vi starte. Med 5:1 tar vi første steget i riktig retning.