Gå til kassen
   Buy One, Give One

   Buy One, Give One

   Visste du at en tredjedel av verdens befolkning mangler tilgang til den synskorreksjonen de behøver? Det er 2,5 milliarder mennesker. I henhold til WHP kan 80% av alle synsfeil forebygges eller behandles med riktig hjelpeinnsats. Når det går an å gjøre en forskjell, så vil vi også gjøre en forskjell. Gjennom Buy One, Give One kan du donere et par briller når du kjøper et par hos oss. Det koster deg ingenting, tar bare et fåtall klikk og deretter har du forhøyet en persons muligheter i livet i stor grad.
   Hvordan donerer jeg briller?

   Hvordan donerer jeg briller?

   Det er enkelt. Kjøp dine briller som vanlig. Etter at du har gjennomført din ordre, kommer du til en ny side der du har mulighet til å velge å donere et par briller. Du får da velge hvilken verdensdel du vil donere dine briller til, eller om du vil sende de dit der behovet er som størst.
   Gjør en forskjell

   Gjør en forskjell

   Synet er en av våre viktigste sanser som blant annet gir oss muligheten til å lese, lære, arbeide og nyte livet. Vi ser på det som en menneskerettighet å kunne se. Det er derfor vi, sammen med Essilor Vision Foundation, er så stolte av å kunne presentere vårt globale hjelpeprogram Buy One, Give One. Du kjøper et par briller av oss og donerer et par briller til en trengende verdensdel, uten å noen ekstra kostnad. Dette er et lite hjelpetiltak som gjør stor forskjell.
   Vil du hjelpe til?

   Vil du hjelpe til?

   Nesten 5000 briller ble donert i 2019 og tusentalls briller fortsetter å bli donert hver måned. Vi vil passe på å takke deg for at du hjelper oss med å gjøre en forskjell. Gjennom å kjøpe dine briller hos oss bidrar du til å underlette livet for flere mennesker som lider av synsfeil.