Gå til kassen
  Forskjellige emballasjer av everclear med teksten: everclear, kvalitetslinser til en bedre pris.

  everclear

  Møt everclear, prisgunstige linser av høy kvalitet som er tatt frem ut fra brukernes behov. Teknologien bak linsene gir den den høyeste graden av tilførsel av fukt til øyet, og en komfort som varer hele dagen. I familien finner du hydrogellinser og linser laget av silikonhydrogel; et mer skånsomt og mer behagelig alternativ anbefalt av optikere. Uavhengig av om du setter pris, komfort eller brukstid høyest, så har everclear et alternativ å tilby. Vår fornøydhetsgaranti gjør det enkelt å bytte til everclear. Pengene tilbake om du ikke blir fornøyd.

  Pakninger med kontaktlinser for everclear AIR, everclear ELITE og everclear PLUS.

  Premiumlinser som gir komfort hele dagen

  everclear ELITE, AIR og PLUS er våre premiumlinser som er laget av silikonhydrogel. Silikonhydrogel er et nyere materiale som slipper gjennom mer oksygen til dine øyne. Materialet gir øynene økt tilførsel av fuktighet og er anbefalt av optikere. Premiumlinsene er letthåndterlige med en behagelig passform. Silikonhydrogel er et sunnere alternativ for øyet, og kan passe deg som har problemer med at linsene blir tørre utover kveldingen. Velg blant dagslinser, månedslinser eller toukerslinser.

  Nå kan du prøve everclear ELITE gratis! Test selv og opplev forskjellen. Klikk her

  Pakninger med kontaktlinser for everclear UV og everclear ADM.

  everclear utfordrer dine vanlige linser

  everclear ADM er en dagslinse laget av hydrogel, et tynt materiale som etterligner øyets tekstur. Linsenes konkurransedyktige pris og høye komfort gjør dem svært populære blant kundene våre.

  Treningssko ved siden av en treningsbag med en pakke everclear active i.

  Linser for deg som driver med sport

  Oppdag den nye, revolusjonerende linsen med maksimal tilførsel av oksygen, som er laget for deg som trener. Du setter enkelt inn linsen før din treningsøkt. Når du er ferdig så kaster du den. Ingen rengjørings kreves, og den slanke forpakningen gjør det enkelt for deg å få med linsene i treningsvesken. Les mer om everclear ACTIVE.

  En flaske everclear Refresh.

  Glem ikke linsevæsken

  everclear REFRESH er en alt-i-en-løsning for alle typer av myke kontaktlinser som desinfiserer, lagrer, skyller, fukter og tar bort proteinbelegg. Optimalt for deg som vi ha en enkel og praktisk løsnng til en skikkelig god pris.