Gå til kassen
   everclear

   everclear

   Møt everclear, prisgunstige linser av høy kvalitet som er tatt frem ut fra brukernes behov. Teknologien bak linsene gir den den høyeste graden av tilførsel av fukt til øyet, og en komfort som varer hele dagen. I familien finner du hydrogellinser og linser laget av silikonhydrogel; et mer skånsomt og mer behagelig alternativ anbefalt av optikere. Uavhengig av om du setter pris, komfort eller brukstid høyest, så har everclear et alternativ å tilby. Vår fornøydhetsgaranti gjør det enkelt å bytte til everclear. Pengene tilbake om du ikke blir fornøyd.

   Premiumlinser som gir komfort hele dagen

   Premiumlinser som gir komfort hele dagen

   everclear ELITE, AIR og PLUS er våre premiumlinser som er laget av silikonhydrogel. Silikonhydrogel er et nyere materiale som slipper gjennom mer oksygen til dine øyne. Materialet gir øynene økt tilførsel av fuktighet og er anbefalt av optikere. Premiumlinsene er letthåndterlige med en behagelig passform. Silikonhydrogel er et sunnere alternativ for øyet, og kan passe deg som har problemer med at linsene blir tørre utover kveldingen. Velg blant dagslinser, månedslinser eller toukerslinser.

   Nå kan du prøve everclear ELITE gratis! Test selv og opplev forskjellen. Klikk her

   everclear utfordrer dine vanlige linser

   everclear utfordrer dine vanlige linser

   everclear ADM är en endagslins gjorda i hydrogel, ett tunt material som efterliknar ögats textur. Linsernas konkurrenskraftiga pris och höga bekvämlighet gör de mycket populära hos våra kunder. För dig som vill addera ett solskydd i din lins finns everclear UV. Linserna fungerar precis som vanliga månadslinser fast med UV-skydd för att skydda iris och pupill mot UV-strålar.

   Linser for deg som driver med sport.

   Linser for deg som driver med sport.

   Oppdag den nye, revolusjonerende linsen med maksimal tilførsel av oksygen, som er laget for deg som trener. Du setter enkelt inn linsen før din treningsøkt. Når du er ferdig så kaster du den. Ingen rengjørings kreves, og den slanke forpakningen gjør det enkelt for deg å få med linsene i treningsvesken. Les mer om everclear ACTIVE.