Gå til kassen
   Kvinne med svarte briller og Lensway Rewards-logoen.

   Lensway Rewards
   - for deg som er lojal kunde

   Lensway Rewards er vårt eksklusive bonusprogram som gir en rekke synbare fordeler til deg som er lojal kunde. Gjennom å delta i programmet får du ikke bare tilgang til fantastiske tilbud og eksklusive kampanjer, men også muligheten til å samle poeng og avansere til ulike bonusnivåer. Her får du en guide til hvordan du kan benytte deg av Lensway Rewards for å maksimalisere din shoppingopplevelse.
   Tabell som viser fordelene for basis-, sølv- og gullkunder hos Lensway.

   Bonusnivåer og fordeler

   Lensway Rewards tilbyr tre ulike bonusnivåer: Basis, Sølv og Gull. Ditt bonusnivå baseres på dine totale poeng de siste 12 månedene. Poeng beregnes på alle kjøp fra 01.09.2023. Det flere poeng du samler, desto høyere bonusnivå og desto bedre fordeler får du tilgang til. Med Basisnivået så får du en god start, mens Sølvnivået gir deg enda flere fordeler som du kan nyte. Når du når Gullnivå kan du ta del av de mest eksklusive fordelene og privilegiene som Lensway Rewards har å tilby.

   Tegnet bilde av tre handlekurver.

   Slik fungerer det

   Lensway Rewards er utformet for å belønne deg som kunde, og gjøre dine innkjøp enda mer givende. Gjennom å handle hos oss eller benytte deg av våre ulike tjenester, så samler du poeng, som deretter kan brukes for å låse opp spennende bonusfordeler. Hvert kjøp gir deg bonuspoeng (1kr =1 poeng) basert på det beløpet du betaler, inkludert eventuelle rabatter og verdikuponger.

   Mobiltelefonen viser innstillingene for markedsføring på Lensways hjemmeside.

   Tjen ekstra poeng

   Dessuten kan du tjene ekstra poeng som du får for å kunne fortsette å holde kontakten gjennom e-post, SMS og om du benytter vår abonnementstjeneste. Vi vil også belønne deg som aktiv kunde gjennom å tildele poeng basert på din kundelojalitet. For hvert år som du har vært aktiv og gjort minst et kjøp, kommer du å belønnes med 50 poeng. Dette fortsetter i opptil fem år.

   Maksimer dine fordeler - Aktiver din konto nå!

   Maksimer dine fordeler - Aktiver din konto nå!

   Du behøver å sørge for å ha en aktiv Mine Sider-konto for å kunne benytte deg av dine fordeler. Her kan du se aktuelt bonusnivå, poenghistorikk, siste ordre og gjøre dine innstillinger for ekstra poeng.

   Aktiver din konto nå