Gå til kassen
   1 - 24 av 104 produkter
   1 - 24 av 104 produkter
   1 - 24 av 104 produkter
   loading...

   Endagslinser

   Dagslinser er som navnet tilsier linser laget for å bruker i løpet av en dag. Det finnes en mengde fordeler med å velge endagslinser. Først og fremst er de det naturlige valget for deg som ikke ønsker å bruke så mye tid og krefter på selve håndteringen av dine linser.

   Med endagslinser unngår du nemlig alle former for rengjøring og omsorg, du kaster bare linsene når du er klare med dem for dagen. Enklere og mer fleksibelt blir det rett og slett ikke å bruke linser. Det er også flere hygieniske fordeler med dagslinser, en viktig er at du ved å bytte linser daglig minsker risikoen for irritasjon på øynene kraftig. De fleste eksperter er enig om at jo oftere du endrer linser, jo bedre. Det er også grunnen til at endagslinser ofte anbefales for allergikere.

   Avhengig av din bruk kan dagslinser også være det mest økonomiske alternativet. Du som bruker linser på en mer sporadisk basis, sparer penger ved å velge endagslinser istedenfor månedslinser eller ukeslinser. Ettersom du da kun betaler for tiden du bruker. Endagslinser er også å foretrekke om du har en aktiv livsstil, du kanskje holder på med idrett eller bruker mye tid på reise? Med dagslinser får du rett og slett friheten til å leve ditt liv som du vil.