Gå til kassen
  Kvinne med kåpe og telefon ved et bord.

  Hvordan kjøper man linser online?

  Det er enkelt å kjøpe linser hos oss. Her går vi gjennom steg for steg hvordan du enkelt skal gå frem for å kjøpe linser online.
  Bilde med fokus på reseptområdet på en linseboks.

  Kjøp linser smartere online

  Det er enkelt å kjøpe linser online. At du er trenger er en gammel linseeske og din mobil. Vanskeligere enn det er det ikke!

  Gjør slik:

   1. Gå inn på produktet du vil kjøpe.

   2. Bruk din linseseddel for å fylle inn dine styrker eller kikk på siden av dine linseesker hvor dine styrker står. En linseseddel er en anbefaling av din optiker når det gjelder valg av styrke og type linser.

   3. Fyll inn dine styrker for høyre og venstre øye.

   4. Velg antall esker som du vil bestille.

   5. Klikk på "Legg i handlevogn" så kommer du til kassen der du kan gjennomføre ditt kjøp og velge betalingsmåte. Fyll i din mailadresse (det er hit din ordrebekreftelse kommer til å sendes) og ditt postnummer og klikk fortsett.

  Bilde med fokus på strekkoden på en linseboks.

  Ta et bilde av din linseeske så fyller vi inn dine styrker for deg

  En rask og enkel måte å kjøpe linser fra oss på er å bruke vår linsescanner. Da finner vi frem dine linser og fyller inn dine styrker for deg. Alt du behøver er dine vanlige linseesker og din mobil.

  Slik gjør du:

   1. Ta frem din vanlige linseeske og finn strekkoden på esken.

   2. Gå inn på vår linsescanner på din mobil. Klikk her for å komme til linsescanneren.

   3. Klipp på knappen som heter "Ta bilde".

   4. Scanneren kommer da til å be deg velge hvilket kamera du vil bruke, klikk på mobilkameraet.

   5. Ditt mobilkamera startes og du kan nå fotografere strekkoden på din linseeske.

   6. Klart! Nå har scanneren tatt frem dine linser og fylt inn dine opplysninger for deg. Klikk på "Gå til Kassen" så kommer du rett til kassen hvor du gjør ditt kjøp.

  Bilde med forskjellige linser samlet.

  Samme linser kan ha forskjellige navn

  En og samme linse, laget av samme produsent og som har samme egenskaper, kan ha forskjellige navn og forpakning avhengig av hvor du kjøper den. I noen tilfelle selges linsene under optikerkjedenes eget varemerke, og i andre tilfelle selges den under det varemerket produsenten har gitt den. Vi har valgt å selge alle linser under produsentens egne varemerker. Se vår tabell over ulike navn som brukes hos ulike optikerkjeder, og hva de heter på LensWay.

  Men bruker du vår linsescanner så slipper du å tenke på dette og så finner vi riktige linser og fyller i dine styrker for deg! Selvsagt kan du også alltid kontakte vår kundeservice på chat eller telefon så hjelper vi deg videre.