Gå til kassen
   To solbriller på bildet

   Solbrilletrender 2024

   Nå er det på tide å oppdatere solbrillekolleksjonen din for våren 2024. Store innfatninger, levende farger, dobbel nesebro og oppdaterte clubmasters er trendy. Sporty solbriller med speilglass er fortsatt populære, samt modeller fra 90-tallet.
   Kvinne i brune solbriller lener seg mot en vegg

   Big is beautiful

   I 2024 ser vi den triumferende tilbakekomsten av store solbriller, noe som gjør dem til et must-have tilbehør for enhver moteinteressert person. Disse innfatningene tilbyr et snev av eleganse til ethvert antrekk, og de er utmerket for slipede solbriller.

   Kvinne i profil med brune solbriller

   Clubmaster

   Clubmaster - retroikonet som har blitt tolket på nye, dristige måter. Fra innovative materialvalg til uventede fargekombinasjoner, tilbyr disse solbrillene en frisk vri på en tidløs favoritt.

   Til Clubmaster

   Mann i svart t-skjorte med svarte solbriller

   Pilot

   Top Gun-filmen har nok en gang fått pilotbrillene til å skinne, noe som har økt deres popularitet og ført til moderne oppdateringer med forskjellige materialvalg, inkludert klassisk metall og acetat. Disse solbrillene er perfekte for å smidig gå fra avslappet stil på dagtid til en trendy kveldslook.

   Til Pilotbriller

   Mann i svart t-skjorte med caps med solbriller

   Sport influencer

   Oakley har lenge vært synonymt med banebrytende prestasjon og dristig design. I år fortsetter Oakley å flytte grensene med solbriller som tilbyr den perfekte blandingen av funksjonalitet og mote. Forvent et fokus på høyteknologiske materialer, innovative linseteknologier for overlegen klarhet og beskyttelse, samt design som skiller seg ut fra mengden.

   Se alle Oakley

   To kvinner og to menn på en strand i solbriller

   Design dine egne solbriller!

   Går du din egen vei? Skap din egen stil ved å matche innfatning med over 50 forskjellige alterniver på glass Velg om du vil ha med eller uten styrke! Legg til polariserte glass for å redusere refleksjoner fra havet, eller velg graderte solbrilleglass for å bli den mest trendy på sommerfesten - det er bare fantasien din som setter grensene!

   Til brillene