Gå til kassen

  Om Lensway

  Å kunne se er en av livets mest dyrebare gaver. Å kunne se klart er derimot langt fra noen selvfølge. Det er derfor vi er her. Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Ved å kombinere raske leveranser, konkurransedyktige priser og personlig kundeservice har vi blitt en av optikkbransjens ledende aktører.

  Hva vi står for

  Vi hjelper mennesker med å se bedre på en enkel måte. Se verden. Se øyeblikkene. Siden starten i år 2000 har vi hjulpet over en million kunder med å få bedre syn, og hver dag brenner vi for å hjelpe enda flere!

  I dag eies Lensway av det globale optikkselskapet EssilorLuxottica Group, verdens ledende produsent av brilleglass, og vi er til stede på fire forskjellige europeiske markeder. I 2015 ble EssilorLuxottica Group kåret til et av 50 globale selskaper som forandrer verden, takket være sitt arbeid med "Vision for all".

  Våre produkter

  I Nordens største lager av linser finner du originale linser fra kontaktlinseprodusenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos Lensway finner du også markedets mest prisgunstige linser av høy kvalitet fra everclear. Vi tilbyr alltid raske leveranser av våre produkter, og som oftest sender vi din bestilling allerede samme dag som vi får den.

  Lensway har solgt briller siden 2009. I vårt brillesortiment finner du et bredt utvalg av innfatninger av beste kvalitet i ulike former og størrelser. Vår visjon har alltid vært å kunne tilby briller av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, slik at flere mennesker har råd til å korrigere sitt syn.

  Alle våre briller er egenproduserte og vi eier ingen butikker. På denne måten kan vi holde prisen nede samtidig som vi har kontroll over design og kvalitet, samt kontrollere at produksjonen av briller skjer på en etisk forsvarlig måte for våre medarbeidere. Les mer om våre tiltak for å ta sosialt ansvar nedenfor.

  SOSIALT ANSVAR

  EssilorLuxottica Group, som Lensway eies av, har undertegnet FNs Global Compact-initiativ som oppfordrer selskaper å omfavne, støtte og sette opp kjerneverdier innen områdene menneskerettigheter, standarder for ansettelser, miljø og etikk. Dette gjelder for alle våre medarbeidere samt egen produksjon av produkter. Vi står for alle menneskers likeverd og jobber aktivt med interne initiativer innen likestilling, mangfold og inkludering i samarbeide med organisasjoner som RFSL.

  Tross at det anses å være en menneskerettighet så mangler en tredjedel av verdens befolkning fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler. Det er grunnen til at vi på Lensway sammen med våre eiere EssilorLuxottica Group (gjennom stiftelsen EssilorLuxottica Foundation), arbeider for å forbedre synet for millioner mennesker verden over. Gjennom tiltaket Buy One, Give One kan vi gjøre en forskjell sammen. For hvert par briller som du kjøper fra oss så donerer vi et par briller til en trengende verdensdel.

  Vår kundeservice

  Hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller vil ha stiltips, kan du kontakte vår prisbelønte kundeservice. Vårt engasjerte og dyktige personale er der for deg!

  Hjertelig velkommen til oss på Lensway

  Bedriftsinformasjon

  Kundeservice

  Man - fre:
  09.00-14.00
  Lunsjstengt:
  12.00-13.00

  Hovedkontor:

  • Lensway Group AB
  • Box 1294
  • 16429 Kista
  • Sverige

  Administrasjon:

  • Lensway Group AB
  • Org. nr. 556579-3188