Gå til kassen

  Om Lensway

  Å kunne se er en av livets mest dyrebare gaver. Å kunne se klart er derimot langt fra noen selvfølge. Det er derfor vi er her. Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Ved å kombinere raske leveranser, konkurransedyktige priser og personlig kundeservice har vi blitt en av optikkbransjens ledende aktører.

  Hva vi står for

  Vi hjelper mennesker med å se bedre på en enkel måte. Se verden. Se øyeblikkene. Siden starten i år 2000 har vi hjulpet over en million kunder med å få bedre syn, og hver dag brenner vi for å hjelpe enda flere!

  I dag eies LensWay av det globale optikkselskapet Essilor, verdens ledende produsent av brilleglass, og vi er til stede på fire forskjellige europeiske markeder. I 2015 ble Essilor kåret til et av 50 globale selskaper som forandrer verden, takket være sitt arbeid med "Vision for all".

  Våre produkter

  I Nordens største lager av linser finner du originale linser fra kontaktlinseprodusenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finner du også markedets mest prisgunstige linser av høy kvalitet fra everclear. Vi tilbyr alltid raske leveranser av våre produkter, og som oftest sender vi din bestilling allerede samme dag som vi får den.

  I vårt brillesortiment finner du et bredt utvalg av innfatninger av høyeste kvalitet. LensWay har solgt briller siden 2009. Vår visjon har alltid vært å tilby briller til konkurransedyktige priser uten av det går utover hverken kvalitet eller design. Gjennom egen produksjon og fravær av egne fysiske butikker har vi gjort dette mulig. Med en gang vi har fått din bestilling så setter vi i gang med å lage dine briller.

  SOSIALT ANSVAR

  Tross at det anses å være en menneskerettighet, mangler en tredjedel av verdens befolkning et fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler. Det er derfor vi på LensWay sammen med vår eier Essilor (gjennom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbeider for å forbedre synet til millioner av mennesker. Gjennom dette initiativet kan vi gjøre en forskjell. For hvert par briller du kjøper oss, gir vi et par til trengende.

  Vår kundeservice

  Hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller vil ha stiltips, kan du kontakte vår prisbelønte kundeservice. Vårt engasjerte og dyktige personale er der for deg!

  Hjertelig velkommen til oss på LensWay

  Bedriftsinformasjon

  Kundeservice

  Man - fre:
  08.00-16.30

   

   

  Postadresse:

  • LensWay
  • Postbox 233
  • Brevsentret 0061 Oslo

  Administrasjon:

  • LensWay BV
  • Org.nr. 27245664