Trendy Briller fra Michael Kors

Brillespesial 2016
– se alle nyheter

Endelig kan vi lette på sløret og presentere våre nye briller og varemerker. Benytt anledningen og ta en titt på vinterens nyheter før alle andre.

I løpet av høsten 2016 stifter du bekjentskap med flere nye premiummerker i LensWays brillesortiment; Michael Kors, Polo Ralph Lauren og C.Jacobsen.

Det dukker også opp en rekke nye brillemodeller fra gamle kjenninger som Ray-Ban, Carrera, Boss Orange, Nike, Michael Kors, Tommy Hilfiger og Emporio Armani.

Etter lange forhandlinger med leverandører, utallige messebesøk og gode innspill fra kundene våre, besluttet vi å utvide brillesortimentet betydelig.

For å gi deg et hint om hva høsten 2016 har å by på viser vi her et lite utvalg.

EMPORIO ARMANI

briller fra Emporio Armani

De nye brillene fra Emporio Armani er et soleklart valg for deg som tenker business. Innfatningen har et maskulint design helt i tråd med varemerkets målgruppe. Ingen direkte overaskelser; mye svart og grått samt en imponerende minimalistisk design.

BOSS ORANGE

Briller fra Boss Orange

En annen kjent aktør er Boss Orange som her tilbyr en unisexmodell. Brillen har et klassisk design og finnes i ulike fargekombinasjoner.

CARRERA

Briller fra Carrera

Carrera er mer enn bare solbriller. Deres fine brillesortiment er av høy kvalitet og den siste kolleksjonen inneholder unisexbriller i ulike fargetoner, de fleste med et klassisk snitt.

MICHAEL KORS

Briller fra Michael Kors

Michael Kors retter seg denne høsten mot kvinner i alderen 25-50 år, og mote står dermed i fokus. Vinterkolleksjonen inneholder flere unisexmodeller men preges av mer feminine toner.

RAY-BAN

Briller fra Ray-ban

Ray-Ban byr på en urban kolleksjon med høy motefaktor. Designet er som vanlig verdensledende og materialvalgene eksepsjonelle. Her mikses blant annet acetat med ulike metaller på et spennende vis. En rask titt og du oppdager at Ray-Ban har noe stort på gang.

NIKE

Nike briller

Som ventet er det Nike som fyller tomrommet hos brillebrukere med hovedfokus på funksjon. Designet er nedtonet og diskret. Samtlige rektangulære briller er laget av lettvektsmateriale, har finslipte detaljer og en finish som er vanskelig å slå – og byr som vanlig på høy komfortfølelse.

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger briller

Blant høstnyhetene er det Tommy Hilfiger som tar ut svingene mest. I deres kolleksjon får form, farge og lekre detaljer plass i det moderne designet, og vi jubler hemningsløst over resultatet. Kanskje har Tommy Hilfiger nå erobret tronen og vil dikterere fremtidens brillemote?

Følg oss på Facebook og Instagram for flere spennende nyheter, bilder og tilbud – samt inspirasjon.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine