Brillemote

Brillemote 2016
– finn rett stil i vår

Ligg ett skritt foran ved hjelp av trendguiden for våren 2016. Her røper vi hvilke former og farger som vil prege brillemoten det kommende året .”En morsom trend er at skandinavisk design er hetere enn noensinne”, dette sier vår brilleekspert, Jonas Berg.

Høstens motemesser i New York, London, Milano og Paris gir tydelige signaler på hva som vil være brillemote 2016, og for moteløver finnes det fantastiske muligheter. Vårens fargepalett preges av myke behagelige farger som for eksempel rosenrød kvarts.

BRILLER I NATURLIGE NYANSER

Naturens elementer og klassisk skandinavisk design er inspirasjonskilder som tar stor plass i vårens kolleksjon av briller. Vi vil se flere briller i solbleke nyanser av blått, dus grått og beige-brunt, dvs. farger som gir en ren og minimalistisk følelse og som er perfekte for deg som er ute etter en naturlig look.

BLI VAKKER I PASTELL

Vakre nyanser av rosa, babyblått og lavendel er en annen trend vi ser kommer sterkt. Dette er myke farger som utstråler feminitet, frihet og ungdommelig livsglede. Den som er ute etter et bohemisk kvinnlig uttrykk bør definitivt titte nærmere på disse brillene. Hollywood-stjerner som Taylor Swift og Kate Hudson tyr ofte til pastellfarger.

uimotståelige Cat Eye-briller

CAT EYE STILL GOING STRONG

Den uimotståelige Cat Eye-brillen fortsetter å være trendig i 2016, og det overrasker ikke! Like glamorøs som smart er Cat Eye-formen vakker og tidløs. I vår ble designet oppdatert med moderne detaljer, elegante utsmykninger og sterke fargevalg. Nøkkelhullformede nesebroer og halvgarnityr er detaljer som tilfører ekstra karakter.

OVERDIMENSJONERT OG INTELLEKTUELT

På catwalken i høst stod den kule nerden i sentrum. Brillemote 2016 vil derfor handle mye om brilleinnfatninger med intellektuell utstråling. For eksempel tiltrakk Polo Ralph Lauren seg stor oppmerksomhet med sin oppdaterte versjon av den klassiske bibliotekarbrillen fra 70-tallet. Vårens kolleksjoner inneholder mange overdimensjonerte briller i vågale former og farger.

Til vårens nyheter hos Lensway

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine