Kvinna i Santorini

Løfter sommerens eventyr

Skal du ut og reise og oppleve ulike steder i sommer? Glem ikke å pakke med deg ACUVUE OASYS 1-Day med HydraLuxe™ for en fantastisk synsopplevelse.

Uavhengig om du skal spasere langs Champs Elysées, gjenoppdage ruiner i Roma, vandre i fjellene eller dra på Interrail, så vil du ikke gå glipp av livet og miljøet rundt deg.

Synet er uten tvil en av våre viktigste sanser, og synet er derfor noe de færreste vil gjøre unødvendige kompromisser med. Heldigvis finnes det hjelp å få for oss med synsfeil. Og det behøver ikke å bety at det går utover på hverken komforten eller synskvaliteten.

kvinnlig turist

Er man en rutinert reisende så pakker alltid med en ekstra linseforpakning før dagsutflukter og uforutsette situasjoner. Vi anbefaler endagsliner!

En uunnværlig følgesvenn

Med ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ kan du enkelt forbedre din synsopplevelse, , og få maksimalt ut av feriereisen og sommerens eventyr. Men er det virkelig så viktig hvilke linser du bruker lurer du kanskje på? Svaret er selvsagt ja.

Det er vel bare å erkjenne, du ville vel aldri ha brukt et kamera med en ripete linsefor å forevige dine minner fra unike steder rundtomkring i verden? Like lite vil du gå glipp av avgjørende synsinntrykk på dine reiser på grunn av uskarpt syn, som har årsak i en ustabil tårefilm

kvinne med kameraSmart linse med rehydrerende egenskaper

Med andre ord er ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ din perfekte reisepartner.  Ikke bare har den har en enorm komfort, disse kontaktlinsene har dessuten noen tekniske godbiter som hjelper deg å få maksimalt ut av dine opplevelser

Linsedesignet har blitt inspirert av øyets eget tårefilm. På den måten får linsen en unik egenskap som motvirker tørre øyne på slutten av dagen, eller når du oppholder deg i tørre miljøer Dette gjør den til et perfekt valg på varme soldager, på røykfylte kafeer i Paris eller i en bil med aircondition på maks. Men også selve synsopplevelsen får et overraskende løft

Cinque Terre

Visse steder besøker man bare en gang i livet, da vil man helst se og oppleve destinasjonen på beste tenkbare måte. Cinque Terre i Italia er kjent for sine fargeglade hus plassert inntil det turkisblåe havet.

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ hjelper til og med å forbedre dine synsinntrykk. Disse blir skarpere, lysere og klarere gjennom en unik utviklet teknologi. Den som bruker disse linsene forbedrer sine sjanser for bra prestasjoner, og maksimaliserer opplevelsene hele dagen. Dette kan være ekstra morsomt i miljøer med sprakende farger og sterke kontraster.

Acuvue Oasys® er endagsline med høy komfort

Acuvue Oasys® er endagsline med høy komfort som finnes tilgjengelig både for deg som er nærsynt og langsynt, samt for deg som har brytningsfeil (astigatisme).

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine