HØSTENS HIPPESTE BRILLER

TOPP 5: HØSTENS HIPPESTE BRILLER

Drømmer du om å få en ny look? Med et par trendy briller kan du enkelt friske opp din personlige stil. Se vår liste over høstens hippeste briller.

Å skaffe seg nye briller er morsomt og kan gjøre mye for utseendet ditt. Men selv om du er klar for noe nytt, er det ikke sikkert at du vet hva du er ute etter. Det finnes en jungel av ulike modeller, og valgmulighetene er uendelige. Derfor kan det være fint med inspirasjon!

Lyse pastellfarger, ovale briller og retro design er noen av høstens trender. La deg inspirere av fem briller som gjør høsten litt morsommere.

1. LYS PASTELL FRA MICHAEL KORS

lyserosa briller fra Michael Kors 

Disse lyserosa brillene fra Michael Kors er det perfekte valget for deg som er ute etter en naturlig look. Brillenes lyse nyanser gir en frisk følelse som holder deg sommerfrisk året rundt. En perfekt match for deg som ikke vil skille deg for mye ut – men som ønsker det lille ekstra.

2. TIDLØS ELEGANSE FRA POLO RALPH LAUREN

klassiske briller fra Polo Ralph Lauren

Denne klassiske modellen fra Polo Ralph Lauren er inspirert av naturens farger. Skilpaddemønsteret er helt riktig for deg som er ute etter mørke briller med et mykt inntrykk. En trendy modell som er både tidløs og elegant!

3. STILREN MINIMALISME FRA OAKLEY

grå titanbriller fra Oakley 

Brillene for deg som foretrekker en stilren og avskallet look. Disse grå titanbrillene fra Oakley er diskrete og gir en minimalistisk følelse. En modell som dessuten utstråler smarthet!

4. TRILLRUND RETRO FRA PERSOL

trillrund modell fra Persol 

En trillrund modell fra Persol som oser av retro! Disse runde brillene tilfører stilen din noe helt ekstra. Med sitt klassiske skilpaddemønster passer brillene både til hverdag og fest. Det selvsagte valget for deg som liker retro-looken.

5. TRENDY KLASSIKER FRA RAY-BAN

retro modell med moderne detaljer fra Ray-ban

Denne lekre modellen fra Ray-Ban er like klassisk som den er trendy. De runde brillene er smakfullt retro med moderne detaljer. Et par briller for deg som er en motebevisst nostalgiker.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine