Garantier og reklamasjon

For oss er det viktig at du er 100% fornøyd. Du får bestemme deg i fred og ro hjemme om kjøpet føles bra. Er du ikke helt fornøyd får du pengene tilbake.

FORNØYDHETSGARANTI

Fornøydhetsgarantien innebærer at du..

• .. kan prøve optiske briller eller solbriller med styrke i 3 måneder. Er du ikke 100% fornøyd innen prøvetiden utløper får du pengene tilbake. Vil du bytte til en annen brillemodell bistår vi deg gjerne.

• .. har åpent kjøp i 3 måneder når du handler solbriller. Innen 3 måneder kan du få pengene tilbake under forutsetning at solbrillen er uskadet og umerket, i ubrukt stand og ligger i originaletui med medfølgende tilbehør. Du får selvfølgelig prøve solbrillene på før du bestemmer deg.

• .. har 3 måneders åpent kjøp på kontaktlinser, linsevæske og øyedråper. Dersom varene er i ubrutt og umerket emballasje/ beholder, har du full returrett under denne perioden og får pengene tilbake.

PRODUKTGARANTI

Vi gir deg to års produktgaranti på samtlige produkter. Produktgarantien dekker produksjonsfeil, ikke skader som skyldes feilaktig bruk, ytre skader eller vanlig slitasje.

REKLAMASJON

Skulle produktet ditt være skadet ved levering har du rett til å reklamere på det. Reklamasjon må gjøres i rimelig tid etter at feilen oppdages, eller burde ha blitt oppdaget. Vil du reklamere kontakter du kundeservice; ring 800 84 600 eller send en mail til kundeservice@lensway.no.

GARANTIVILKÅR

• Fornøydhetsgarantien for optiske briller og solbriller med styrke kan ikke påberopes dersom du ikke returnerer brillene sammen med tilhørende tilbehør som etui og eventuelle sertifikat og ektehetsbevis.

• Fornøydhetsgarantien for optiske briller og solbriller med styrke kan ikke påberopes dersom produktet er skadet på grunn av uaktsomhet, forsømmelse eller uhell, og heller ikke dersom våre vedlikeholdsråd ikke er fulgt. Les om våre vedlikeholdsråd her »

• Produktgarantien kan ikke påberopes dersom produktet er skadet som følge av uaktsomhet, forsømmelse eller uhell, og heller ikke dersom våre vedlikeholdsråd ikke er fulgt. I tilfeller hvor du mottar et nytt produkt skal prisen være tilsvarende.


Hjertelig velkommen til www.lensway.no.
Nøl ikke med å kontakte oss hvis du lurer på noe!

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine