Gå til kassen
   1 - 21 av 21 produkter
   1 - 21 av 21 produkter
   1 - 21 av 21 produkter
   loading...

   Linsevæske

   Dagene da man måtte koke og desifisere linsene i en spesiell maskin er forbi. I dag finnes det en rekke ulike linsevæsker som gir linsene alt de trenger.

   Du må vite at ikke alle linsevæsker fungerer for alle kontaktlinser. Linser er laget av ulikt materiale og det er derfor viktig å vite hvilken linsevæske som passer akkurat dine linser.

   Linsevæske er en nødvendighet for mange som har linser. Om du for eksempel bruker ukelinser eller månedslinser så ska de rengjøres og oppbevares i linsevann. Ved å rengjøre dine linser holder du dem myke og fleksible, samtidig unngår du infeksjoner og proteinbelegg. Her på Lensway finner du et stort utvalg i vårt sortiment med linsevæsker for alle behov.

   For at du skal føle deg sikker på at du får en bra pris så tilbyr vi prisgaranti på linsevann. Det betyr at om du skulle finne din linsevæske billigere hos en annen så matcher vi denne prisen. Å kjøpe linsevæske på nettet blir rett og slett ikke tryggere enn hos oss.

   Alt-i-ett-linsevæske (Multi-Purpose Solution)

   Er i dag den type linsevæske som er mest vanlig. Den rengjør, desinfiserer og du oppbevarer linsene i den. Du trenger altså ikke noen kompletterende væske.

   Hydrogen peroksid løsninger

   Inneholder hydrogen peroksid som effektivt trenger inn i linsen og rengjør i dypet. Den inneholder ikke konserveringsmiddel, noe Multi-Purpose-væsken ofte gjør.

   Saltløsning

   Brukes for å skylle linsene etter rengjøring og for å lette innsettingen av linsen på øyet.