Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

Aviator RB3025-L0205 58

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
"Det er vanskelig å finne mer legendariske solbriller enn de her. Flotte er de og!"
Ray-Ban
 • Aviator RB3025-L0205 58 thumbnail
 • Aviator RB3025-L0205 58 thumbnail
 • Aviator RB3025-L0205 58 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1500 kr

(2 vurdering)

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
58 mm
Linsehøyde:
48 mm
Nesebro:
14 mm
Stanglengde:
135 mm
Materiale:
Metall
Farge
Arista
Farge på glass:
G-15XLT Green
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3025 Aviator er navnet på Ray-Bans første og mest legendariske solbrille.

RB3025 Aviator fra den klassiske brilleprodusenten Ray-Ban er et par legendariske solbriller som blir mer populær for hvert år som går. Med sin tidløse design er RB3025 Aviator en av få solbriller som alle kjenner igjen.  Solbrillen kom på 1930-tallet og er forløperen til alle andre pilotbriller. Takket være sin innovative historie har Ray-Ban blitt et av verdens sterkeste varemerker, og RB3025 Aviator er solbrillen som startet det hele.

Med sine tåreformede glass og delikate konstruksjon er RB3025 Aviator en modell som utstråler eleganse og kvalitet helt ut til tuppen av stengene. Trender kommer og går, men RB3025 Aviator er en solbrille som går igjen og påvirkes ikke av de nye trendene. Faktumet er at denne solbrillen har vært populær i over syv tiår og den dag i dag er Aviator en storfavoritt.

De ovale og store glassene passer de fleste ansiktsformer, men kanskje fremfor alt de med en firkantet ansiktsform. Pilotbriller som RB3025 Aviator er for mange definisjonen på tidløs design. RB3025 Aviator ble hovedsakelig laget til det amerikanske flyvåpenet, som trengte en solbrille som kunne beskytte mot blending i luften.

Ray-Ban Aviator er selvfølgelig også utrustet med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråler. I tillegg er glassene lekkert mørktonet. Ray-Bans klassiske logo er stilrent plassert på utsiden av stengene. Kjøp dine RB3025 Aviator her på LensWay, så får du bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven er gullfarget med transparente stangtupper og grønne speilblanke glass. Ray-Bans klassiske logo er naturligvis stilrent plassert på overdelen av det høyre glasset.

Denne modellen har størrelse M (58).

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(2 vurdering)

5.0
2

Har hatt mine briller siden 2015, og har vært ufattelig fornøyde med de. Sitter godt på, ser stilig ut, og kult glass. Desverre ble mine ødelagt i sommer, og må bare ha ett par nye!! Anbefales!

Fantastisk solbrille med et utseende som aldri går av moten. Lett å ha på og råstilige glass som ser dødsbra ut:) Følger med siinnveske og pusseklut noe som er et stort pluss. Kjempefornøyd kunde

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.