Slik bestiller du

Det er både enkelt og behagelig å bestille briller på nett. Bare et klikk borte venter dine nye favorittbriller. Les vår guide og kom i gang med en gang!

1. VELG ET BRILLEPAR

Du begynner reisen din ved å velge et brillepar i vår butikk. Har du problemer med å velge riktig? Sjekk vår brilleskole for tips og inspirasjon!

2. OPPGI STYRKEN

Oppgi først styrken fra brilleseddelen din. Du kan velge mellom følgende brilletyper, avhengig av hvilken synsfeil du har:

Avstandsbriller: Brukes til å korrigere synet til mennesker som ikke ser godt på langt hold.
Lesebriller: Brukes til å korrigere synet til mennesker som ikke ser godt på nært hold.
Terminalbriller: Innebærer enstyrkeglass som er tilpasset for arbeid foran datamaskinen.
Progressive briller: Beregnet for deg som ikke ser godt verken på nært eller langt hold, og brukes til å korrigere alderssynthet (presbyopi).

3. VELG EKSTRA TILVALG

I tillegg til vanlige ufargede glass har du en rekke tilvalg å velge blant for de nye brillene dine:

Vanlige solglass: Du kan velge solglass på mange brillemodeller. Solglass er fargede glass som beskytter øynene dine mot solen.
Fotokromatiske glass: Fotokromatiske glass er et godt valg for deg som vil slippe å bytte mellom vanlige briller og solbriller. De fungerer nemlig som vanlige briller inne eller når det er mørkt ute, og de blir mørke og fungerer som solbriller når det er lyst ute.
Polariserende solglass: Polariserende solglass beskytter øynene mot solen, samtidig som de forbedrer kontrastsynet og filtrerer bort forstyrrende reflekser fra for eksempel asfalt, vann og snø. De er et godt valg ved utendørs aktiviteter

4. VELG OVERFLATEBEHANDLING

Standard-overflatebehandlingen som inngår kostnadsfritt, inneholder: Ripebeskyttelse og anti-refleksbehandling.

I tillegg tilbyr vi også en PREMIUM-overflatebehandling som inneholder:
Ripebeskyttelse: Motvirker forekomst av riper.
Anti-refleksbehandling: Fjerner forstyrrende lysstråler.
Smuss- og vannavstøtende overflate: Hindrer at smuss og fingeravtrykk setter seg fast på glasset, og avviser vann samt letter rengjøring.
UV-beskyttelse: Beskyttelse mot solens skadelige stråler.
Utvidet ripebeskyttelse: Ekstra sterk beskyttelse mot riper.

5. FYLL UT PERSONOPPLYSNINGER OG VELG BETALINGSMÅTE

Når du er ferdig med bestillingen, fyller du ut kundeopplysningene, leveringsadressen og velger betalingsmåte

6. FERDIG!

Så fort bestillingen er lagt inn, begynner vi å produsere brillene dine. Leveringstiden for briller er normalt 1–2 uker. Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du mer enn gjerne kontakte vår prisbelønte kundeservice på 800 84 600.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine