Gå til kassen
  ulike briller, inkludert sorte og brune firkantede innfatninger og oransje runde innfatninger
  Briller fra 99 kr og alltid 2 for 1*

  Prøv hjemme gratis, lån fire innfatninger i 10 dager.

  Briller

  -

  Kjøp prisgunstige briller på nettet hos Lensway

  Briller er så mye mer enn bare et synshjelpemiddel. Briller er like mye et motetilbehør som gir deg stil og karakter. Helt enkelt en perfekt kombinasjon av mote og funksjon. I vårt sortiment av brilleinnfatninger finner du prisgunstige briller for dame og herre i ulike former og modeller, som for eksempel runde briller, pilotbriller, wayfarer-briller og mange flere.

  Hos Lensway kan du kjøpe flere ulike typer av briller. Du kan velge mellom avstandsbriller, progressive briller, terminalbriller og lesebriller. Så avhengig av dine synsfeil og dine behov så har vi noe som passer deg. Når du bestiller dine briller kan du også gjøre flere tilvalg avhengig av ditt behov. Du kan blant annet velge solbrilleglass eller polariserte solbrilleglass dersom du ønsker å kjøpe solbriller med styrke.

  Når det kommer til overflatebehandling av dine briller så har vi også ulike alternativer. Du kan blant annet kjøpe briller med filter mot blått lys når du velger tilvalget Blålysfilter. Dette innebærer at dine briller beskytter mot blått lys fra digitale skjermer som for eksempel dataskjermer og mobiltelefoner.