Gå til kassen
   Bilde av en kvinne med langt hår, rosa bakgrunn, som ser direkte inn i kameraet.

   Hvorfor bør man bruke premiumlinser?

   Får du tørre øyne når du bruker linser? Ny linseteknologi gjør at kontaktlinsene puster bedre og holder på fuktigheten lengre, hviket betyr at de klassifiseres som premiumlinser. Det er mange fordeler med å oppgradere til en premiumlinse. Lær mer om premiumlinser nedenfor.
   Nærbilde av to linser uten bakgrunn.

   Nytt materiale lar øyet puste

   Tradisjonelle kontaktlinser er laget med et materiale som kalles hydrogel. Hydrogel-materiale tørker raskere ut, noe som kan føre til ubehag og øynene kjennes tørre i løpet av dagen.

   Silikonhydrogel er et nyere materiale som gjør at øyet kan puste mer. Materialet gir mer oksygen til øyet, som både er sunnere for øyet og får linsene til å vare lenger. Materialet har også evnen til å holde seg fuktig lengre, noe som betyr at det tar lengre tid før kontaktlinsen tørker ut.

   Nærbilde av et øye.

   Fordeler med premiunlinser

   • Et sunnere valg for øyet
   • Holder fuktighet lengre
   • Langvarig komfort
   • God pusteevne
   • Tynnere linse som gnager mindre
   • Mange premiumlinser har også en innebygd UV-beskyttelse som beskytter pupillen og iris mot solens skadelige stråler

   Tre ulike kontaktlinseesker.

   Hvilke premiumlinser er best i test?

   ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™ – silikonhydrogelinser som hjelper til med å motvirke trette øyne og fukter øyet med hvert blink. De er laget med en avsmalnet kant som følger øyets naturlige form for å gi optimal komfort.

   everclear ELITE – laget av det nyere materialet silikon hydrogel. Slipper inn mer fuktighet til øyet og gir komfort som varer hele dagen. I tillegg er Everclear et rimelig alternativ, så du får alle fordelene med en premiumlinse til en lavere pris.

   Dailies Total 1 – endagslinser i silikon hydrogel som puster fantastisk godt og gjør din linsebruk både sunn og behagelig. Friksjonsfriheten og det høye vanninnholdet gjør disse linsene til et godt valg for deg med høye krav til komfort.