mann med TØRRE ØYNE VED BRUK AV LINSER

Tørre øyne ved
bruk av linser

Mange linsebrukere kjemper med tørre øyne helt unødvendig. Det finnes en rekke fuktighetsgivende kontaktlinser, linsevæsker og øyedråper som kan løse problemet.

På mange arbeidsplasser rundt omkring sitter folk og kjemper med tørre og irriterende øyne. Først og fremst er det på grunn av tørre kontormiljø, men også lange dager foran dataskjermen fremkaller tørre øyne.

Dette skjer fordi du ikke blunker like ofte. Blunking er kroppens naturlige måte å gjenfukte øynene. En annen kjeltring når det gjelder å fremkalle tørre øyne er ventilasjonen.

ØYEDRÅPER – DIN BESTE VENN

Øyedråper i kombinasjon med linser som tilfører mye fuktighet er det beste rådet mot tørre øyne.

Øyedråper

BYTTE AV LINSEVÆSKE

En annen måte å bli kvitt tørre øyne kan være å bytte linsevæske. Mange nyere linsevæsker inneholder stoffer som gjør at linsene beholder fuktigheten lenger og du kan ha dem på deg over lenger tid uten at øynene føles trette.

Tørre øyne på grunn av linsebruk er altså ikke noe du trenger å leve med. Med de rette produktene er tørre øyne snart historie.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine