Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Blink Intensive Triple Action

Komfortdråper - Abbott

Blink Intensive Triple Action
  • Blink Intensive Triple Action thumbnail

149 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Spesifikasjon

Produsent
Abbott
Linsetype
Komfortdråper
Innhold
En linfarget, steril, isotonisk, bufret løsning med pH 7.2 som inneholder liposomer, natriumhyaluronat, vitamin E polyetylen glykol-suksinat, dinatrium-edetat, polyheksametylen-biguanid og renset vann.

Mer om produktene

Blink Intensive Triple Action er øyedråper som rehydrer, lindrer og beskytter dine øyne.

Med Blink Intensive Triple Action får du øyedråper som tilbyr 3-i-1. Den både lindrer, rehydrerer, samt beskytter dine øyne. Blink Intensive Triple Action er designet med liposomer som hjelper til med å beskytte lipidlageret (en beskyttelsesbarriere for dine øyne) og bekjempe uttørkning av din tårefilm. Den inneholder til og med sodium hyaluronate og PEG-400 som lindrer og gir fukt tilbake til dine øyne for å motvirke tørre, rennende og irriterte øyne. Blink Intensive Triple Action inneholder også den kraftige antioksidanten vitamin E. Blink Intensive Triple Action er spesielt laget for å kunne brukes sammen med kontaktlinser.

Blink Intensive Triple Action skal ristes før bruk. Drypp deretter 1-2 dråper væske på øyet. Blunk deretter noen ganger for å rense øynene. Bruk Blink Intensive Triple Action så ofte det føles behov for det. Vær oppmerksom på at du ikke behøver å ta ut linsene innen bruk.