Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hylo-Gel

Komfortdråper - Ursapharm

Hylo-Gel
  • Hylo-Gel thumbnail

175 kr

(1 vurdering)

Produktomtaler

(1 vurdering)

5.0
1

HyloGel er et fantastisk produkt for oss med tørre øyne ! Mange med Sjøgrens Syndrom bruker produkter av samme produsent.

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Spesifikasjon

Produsent
Ursapharm
Linsetype
Komfortdråper
10ml
Nei
Innhold
En steril, fosfat- og konserveringsfri oppløsning som inneholder 2 mg/ml natriumhyaluronat, citratbuffer, sorbitol og vann.
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
6 måneder

Mer om produktene

Hylo-Gel er øyedråper for deg som har vedvarende problem med tørre øyne.

Helo-Gel letter symptomene ved mer alvorlig og vedvarende problemer med tørre øynene. Langtidsvirkende øyedråper som raskt lindrer ditt besvær. Hylo-Gel kommer i en liten og smidig forpakning på 10 ml som du kan ta med overalt. Når øynene føles tørre er det bare å dryppe på Hylo-Gel slik at øynene raskt får tilbake den behagelige følelsen. Hylo-Gel inneholder ingen konserveringsmiddel og kan derfor brukes sammen med alle typer kontaktlinser.

Selv om Hylo-Gel har en gelé lignende konsistens, påvirker ikke dette synsskarpheten. Hylo-Gel inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, noe som gjør den viskøs. På denne måten får øyet en intensiv, langtidsvarende og lindrende fuktighetsfilm. Hyaluronsyre er en naturlig substans som finnes i øyet som hjelper til å fukte, smøre og beskytte øyets overflate. Fukter og hjelper heling av skade på øyets overflate, som følge av tørre øyne.

Problemer med tørre øyne kan forårsakes av mange ting. En faktor som spiller inn er alder, fordi tåreproduksjonen avtar med alderen. Tørre miljøer og arbeid foran bildeskjermen kan være andre grunner. Med Hylo-Gel kan du enkelt slippe disse besværene. Dette er øyedråper som kan forenkle hverdagen din og gjøre linsebruken behagelig. Ta vare på øynene dine og kjøp Hylo-Gel her på LensWay.

Anbefalt dosering: èn dråpe tre ganger daglig på hvert øye. Hylo-Gel er skånsom mot øyet og behandlingstiden er ubegrenset.

Hylo-Gel kommer i en unik flaske. Du holder flasken over øyet og med et raskt trykk kommer èn dråpe ut.

En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.