Gå til kassen
   Biotrue ONEday
   640 kr 800 kr
   20%

   Biotrue ONEday

   Endagslinser

   640 kr 800 kr
   20%

   Biotrue ONEday er komfortable endagslinser som gir godt syn hele dagen.

   Biotrue ONEday er det perfekte linsevalget for deg som vil ha endagslinser som fungerer på samme måte som øyet, og som gir komfortabel linsebruk og godt syn hele dagen. Biotrue ONEday er inspirert av øyets biologiske funksjoner og har samme fuktighetsgrad som det naturlige øyet.

   Opplever du at øynene og linsene dine blir tørre, eller ser du uklart når du surfer på mobilen eller jobber foran datamaskinen i lengre perioder? Da kan Biotrue ONEday være endagslinsene som kan bidra til å gi deg en bedre hverdag.

   Biotrue ONEday er med sitt høye vanninnhold blant endagslinsene som kan love å være komfortabel i bruk. Designen til disse linsene gjør det mulig for store mengder oksygen å strømme gjennom dem, noe som gir sunne og friske øyne. Linsenes overflate er designet for å fungere som øyets naturlige tårer, slik at de på en optimal måte skal kunne motvirke uttørking og garantere god synskvalitet hele dagen.

   Biotrue ONEday er laget av materialet Hypergel, som med sine fuktgivende egenskaper gjør disse linsene komfortable å bruke hele dagen. Biotrue ONEday har også den avanserte teknologien High Definition Optics, som gjør det mulig for disse endagslinsene å gi klart og skarpt syn også i dårlig lys.

   Biotrue ONEday har et UV-filter som bidrar til å beskytte øynene dine mot solens farlige stråling. Disse linsene beskytter altså hornhinnen og øyets indre deler mot skadelige UV-stråler, men siden de ikke dekker hele øyet, kan de ikke erstatte UV-absorberende solbriller. Sammen med solbriller gir disse linsene deg imidlertid en fullgod beskyttelse når du er ute i solen. Husk at vi på Lensway også har et stort utvalg av solbriller som du kan komplettere kontaktlinsene dine med.

   Kjøp Biotrue ONEday her på LensWay og få markedets beste service med på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid optikerens anvisninger vet bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Bausch & Lomb
   packed@prodPagePop
   30/90 stk/pk
   Styrkeomfang
   -12.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Nesofilcon A
   Væskeinnhold
   78%
   UV-beskyttelse
   Ja