moderne solbriller over brillene

Suncovers – Stilig og komfortabelt

Når solen steker og himmelen er blå, trenger øynene litt ekstra beskyttelse. Livet blir enklere med solbriller på, så du slipper å myse. Men hva skal du gjøre med de vanlige brillene dine hvis du ikke har solbriller med slipet glass? De beholder du på og bruker solbriller utenpå brillene! La oss forklare hvordan!

Med pene og moderne solbriller over brillene, vil du ikke engang tenke på at du faktisk har på doble briller! Det er hovedsakelig to modeller av suncovers. Den ene er litt bredere og har til og med solglass på sidene. Den passer godt for både menn og kvinner

Fordeler med solbriller over briller

Om du vanligvis bruker linser eller ikke, er det mange fordeler med solbeskyttelse som passer over brillene. Her er noen av de fremste.

 Grunner til å teste solbriller over briller:

  • Du trenger ikke å legge bort brillene dine og bytte til linser fordi det er solfylt
  • Du sparer penger fordi de er billigere enn slipede solbriller
  • Du får stilige og fasjonable solbriller
  • Du kan lett dra på solbrillene når du er ute og kjører og bruker briller midlertidig

Det er praktisk og lett å bruke solbriller utenpå vanlige solbriller. Med et par i bilen, et i vesken og et hjemme har du dem alltid tilgjengelige. Før en solferie er det veldig smart å pakke med suncovers.

Slik fungerer solbriller utenpå briller

Det finnes som nevnt noen få ulike modeller av solbrillene som brukes til å tre på over brillene. De som er litt større har god plass. Det gjør også at modellen fremstår større. Dette gir et litt sportslig inntrykk. Den større modellen, som er som et deksel over vanlige briller, føles trygg. Den gir fullstendig beskyttelse mot solen. Faktisk mye bedre enn mange vanlige solbriller. Du får beskyttelse hele veien rundt øyet.

I dag er det mange som velger solbriller som er laget for å brukes utenpå briller, selv om de ikke har briller! Dette skyldes at modellen er stilig, men også veldig behagelig. Øynene dine får god hvile fra sterkt lys. Samtidig bidrar dekselet til at du får ekstra beskyttelse mot sterk vind og støv. Solbriller som tres over briller kan brukes hele året. De fungerer også veldig bra i skibakken. Der er det også et stort pluss å få litt beskyttelse mot vind og snøpudder.

De tynnere modellene av solbriller over briller fokuserer mer på forsiden av øynene. De har ofte en veldig tynn ramme. De er mer diskrete, og du tenker ikke over at du faktisk har to buer på deg. De tynnere modellene er mer stilrene, og passer bra for de som ikke vil ha så store solbriller. De er utformet for å følge linjene på de vanlige brillene på en smart måte, slik at de ikke ser klumpete ut. Ingen vil tro at du har to briller på deg. Ikke engang du!

Viktig med høy kvalitet

Du har kanskje lagt merke til at det finnes mange off-brand-modeller av solbriller på markedet. Alle ser ganske like ut. Det som kan avvike er formen på rammen og fargen på solbrillene. Men før du bestiller et par for ti kroner, og tror at du har gjort et kupp, bør du være klar over hva du får. Det handler jo ikke bare om form og farge. Glasset som sitter i solbrillene, skal beskytte øynene dine.

 Hvis du får farget glass eller plast, får du en fin skygge. Men det er stort sett alt. Øynene dine blir ikke beskyttet mot UV-stråler i det hele tatt, og det er farlig. Når du bruker solbriller, har du følelsen av å være beskyttet. Risikoen er at du kan se på lys som faktisk er skadelig for øynene dine, da brillene ikke har den UV-beskyttelsen du stoler på at de har.

Så vær sikker på å velge suncovers som virkelig beskytter deg mot solens skadelige stråler. Det kan også være verdt å betale litt mer for polariserende glass og høyere kvalitet. Dette er solbriller som du vil bruke aktivt, og da bør de holde mål.

Er de komfortable?

Alle som vurderer å bruke solbriller utenpå briller spør ofte om det er komfortabelt. Og det er et viktig spørsmål! Når du velger en god modell som er laget for å passe utenpå vanlige briller, bør den selvfølgelig føles behagelig. Det blir selvfølgelig aldri som å bare bruke solbriller, men så stor forskjell er det faktisk ikke. Med myke former er det enkelt å sette solbrillene på plass med én hånd.

Siden de dekker godt på forsiden, får du heller ingen ledd som forstyrrer. Men det kan selvfølgelig ta en stund før du blir vant til det. Det går imidlertid ikke lang tid før du ikke tenker på at du har solbriller utenpå brillene engang. Tvert imot kan det nesten føles ubehagelig å gå ut når du ikke har tatt dem på. Du kommer til å innse hvor deilig det er med solbeskyttelse som ikke krever at du tar på linser først.

Hvem bør investere i solbriller over briller?

Solbrillene du kan bruke utenpå brillene passer for alle som bruker briller. Så enkelt er det faktisk! Selv om du vanligvis bruker linser, kan det være bra å investere i en modell som gir så mye fleksibilitet. Fordi de ser jo like bra ut selv når du har linsene på deg. For de som alltid bruker briller, er suncovers et must. Så hvis du ikke allerede har et par så er det virkelig på tide at du investerer i et. De mest populære modellene er unisex, og passer like bra for ham som for henne.

Hvis du er plaget av det faktum at vanlige solbriller slipper inn lys fra siden og fra oven, bør du også ta en titt på solbriller som passer utenpå briller. De gir ordentlig beskyttelse og er utrolig nyttige i mange forskjellige situasjoner. Så hva venter du på? Kjøp et par suncovers og vær klar til sommeren eller ferien. Du kommer ikke til å angre!

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

 Tilbake til magazine