Suncovers og solbeskyttelse

Med Suncovers forvandler du de optiske brillene dine til solbriller. Du fester dem enkelt over de vanlige brillene og vips har du fått perfekt beskyttelse mot solen.

Suncovers og Solbeskyttelse er solbriller du trer over de vanlige brillene dine og de beskytter mot irriterende lys, både fra siden og fra oven. Avhengig av varemerke har produktet ulike navn.

• Polaroids heter Suncovers
• B.Langs heter Solbeskyttelse

SUNCOVERS

Suncovers lages av Polaroid og kan settes over de aller fleste brillemodeller. Du setter dem på så snart solen viser seg og har da umiddelbart et par optiske solbriller.

Med disse får du også et polariserende filter som beskytter øynene mot UV-stråling samt forstyrrende og blendende reflekser fra vann og snø. Fordelene er mange, blant annet slapper øynene mer av og du ser bedre farger og kontraster.

SOLBESKYTTELSE

Andre produsenter får ikke lov å benytte Polaroids navn ”Suncovers” da det er varemerkebeskyttet. Våre Solbeskyttelser er fra varemerket B.Lang og du setter dem på, liksom Suncovers, over de vanlige brillene dine. De polariserte glassene beskytter mot solens farlige stråler og forhindrer at du blir blendet.

 

BRA Å HA I TRAFIKKEN

Suncovers og Solbeskyttelse er praktisk når du kjører bil. Når solen titter frem trer du dem bare over brillene, og dermed trenger ikke øynene å venne seg til et annet par solbriller med styrke. Du kjører dermed mer avslappet og sikkert.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine