Solbrilletrend 2018 – 5 hete trender

Vil du være mest trendy på stranden og uteserveringen i sommer? Heng da med når vi tipser om fem stekende hete solbrillestiler. Hvilken kommer til å bli din favoritt?

«Style is a way to say who you are without having to speak» sa den amerikanske designeren Rachel Zoe. Med sommerens hete solbriller kan du virkelig vise opp din personlighet I all sin prakt. Ta derfor sjansen og gjøre din tilværelse litt coolere, litt bedre. Her kommer en liste med fem trender som er ekstra hete akkurat nå.

Runde og transparente

Runde solbriller har vært hett lenge, og trenden viser ingen tegn på å forsvinne. I sommer ser vi mange modeller i transparente- og lyse kulører. Innovative Le Specs ligger som vanlig i fremkant og leverer flere utfordrere til tittelen som sommerens lekreste solbrille.

Cubanos från Le Specs är med sin runda form och transparenta färg en given hit i sommar.
Cubanos fra Le Specs er med sin runde form og transparente farge en klar hit i sommer.

Små metallinnfatninger

1990-tallet er tilbake med full kraft. Små metallbriller er en av årets heteste trender. Inspirasjon hentes mye fra klassiske R’n’B stjerner som TCL og Aayliah. Så har du mot, og vil være helt tidsriktig sommeren 2018 – da er små metallbriller en soleklar investering.

Runda solglasögon från Ray-Ban med modellnamnet RB3547N.
Den lekre RB3547N fra Ray-Ban er med sitt slanke design ekstremt trendy.

Retro i moderne drakt

Retro-trenden tøffer på som toget også i sommer. Vi ser mange designere som har tatt klassiske former og gitt de en moderne twist. Formspråket henter mye inspirasjon fra 1960- og 1970-tallets store stjerner. Retro-stilen er således et sikkert valg for deg som vil skinne under den strålende sommersolen.

Glamourösa solglasögon från Michael Kors med namnet MK2045.

Fra Micheal Kors kommer den glamorøse MK2045 som tar Cat-eye designet til nye høyder.

Eleganse med dobbel nesebro

Skjønnheten ligger som kjent oftest i detaljene. En detalj som vi ser på mange av årets lekre nykomlinger er den doble nesebroen. For eksempel kan du nå få flere av Ray-Bans klassikere med dobbel nesebro. Til og med Polaroid briljerer på området.

Solglasögon från Polaroid som heter PLD2061.
PLD2061 fra Polaroid har dobbel nesebro og massevis av karisma.

Klassiker med fotokromatiske linser

En nyhet for året er at Ray-Ban lanserer noen av sine mest klassiske solbriller med fotokromatiske glass. Det betyr at du nå kan få de ikoniske Aviator og Round Metal med glass som innendørs er gulaktig lyse, mens de er mørke utendørs. Kolleksjonen kalles Evolve og er en kolleksjon den seriøse fashionistaen ikke burde gå glipp av.

Solglasögonen RB3025-9064 från Ray-Ban med fotokromatiska glas.
Nå finnes pilotklassikeren Aviator med fotokromatiske glass som endrer farger avhengig av lysforholdene. Modellen heter RB3025-9064 og den kommer til å gjøre ditt liv litt coolere.
kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine