sommerens hete solbriller

Solbrilletrend 2018 – 5 hete trender

Vil du være mest trendy på stranden og uteserveringen i sommer? Heng da med når vi tipser om fem stekende hete solbrillestiler. Hvilken kommer til å bli din favoritt?

«Style is a way to say who you are without having to speak» sa den amerikanske designeren Rachel Zoe. Med sommerens hete solbriller kan du virkelig vise opp din personlighet I all sin prakt. Ta derfor sjansen og gjøre din tilværelse litt coolere, litt bedre. Her kommer en liste med fem trender som er ekstra hete akkurat nå.

Runde og transparente

Runde solbriller har vært hett lenge, og trenden viser ingen tegn på å forsvinne. I sommer ser vi mange modeller i transparente- og lyse kulører. Innovative C.Jacobsen ligger som vanlig i fremkant og leverer flere utfordrere til tittelen som sommerens lekreste solbrille.

gjennomsiktige solbriller

CJ9012S-2020 Brown 53

Små metallinnfatninger

1990-tallet er tilbake med full kraft. Små metallbriller er en av årets heteste trender. Inspirasjon hentes mye fra klassiske R’n’B stjerner som TCL og Aayliah. Så har du mot, og vil være helt tidsriktig sommeren 2018 – da er små metallbriller en soleklar investering.

Runde metallbriller

CJ9000S-1000 Brown 49

Retro i moderne drakt

Retro-trenden tøffer på som toget også i sommer. Vi ser mange designere som har tatt klassiske former og gitt de en moderne twist. Formspråket henter mye inspirasjon fra 1960- og 1970-tallets store stjerner. Retro-stilen er således et sikkert valg for deg som vil skinne under den strålende sommersolen.

Retrobriller

CJ9015S-2010 Brown 55

Eleganse med dobbel nesebro

Skjønnheten ligger som kjent oftest i detaljene. En detalj som vi ser på mange av årets lekre nykomlinger er den doble nesebroen. For eksempel kan du nå få flere av Ray-Bans klassikere med dobbel nesebro.

Klassiker med fotokromatiske linser

En nyhet for året er at Ray-Ban lanserer noen av sine mest klassiske solbriller med fotokromatiske glass. Det betyr at du nå kan få de ikoniske Aviator og Round Metal med glass som innendørs er gulaktig lyse, mens de er mørke utendørs. Kolleksjonen kalles Evolve og er en kolleksjon den seriøse fashionistaen ikke burde gå glipp av.

pilotklassikeren Aviator med fotokromatiske glass
Nå finnes pilotklassikeren Aviator med fotokromatiske glass som endrer farger avhengig av lysforholdene. 
kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine