mann med stilige solbriller

Solbrilletrender 2019 -Sommerens heteste innfatninger

Motetrender går ofte i sykluser, og det gjelder også for solbriller. For deg som ønsker å holde deg oppdatert om hva som gjelder for sommeren 2019, har vi samlet våre favoritter samt et par andre spennende nyheter.

Sommernyhetene består av en spennende blanding. En av de største trendene de senere årene er fremdeles brennhet i 2019. Vi snakker selvfølgelig om runde solbriller. Ingenting tyder på at det er en trend som er på vei ut. Små metallinnfatninger er også en trend som henger igjen. En annen trend som vi først og fremst ser fra C.Jacobsen, er retroinnfatninger med en litt mer moderne vri eller at to populære modeller er slått sammen. Den doble nesebroen som gjør at solbrillene får en litt mer utpreget karisma, er også en tilbakevendende trend.

De mest populære solbrillene 2019

Runde solbriller

Runde solbriller leder naturligvis tankene hen til motkultbevegelsen på 1960- og 70-tallet. Tenk hippier. Tenk flower power. Tenk Beatles. Runde solbriller er definitivt en av de mest tidløse og ikoniske modellene, og kan utvilsomt løfte ethvert antrekk noen hakk. Runde solbriller er dessuten et glimrende eksempel på en unisex-modell og passer ypperlig til både kvinner og menn. Hvis du ikke allerede har et par runde solbriller, er det på høy tid å skaffe seg et! Nedenfor omtaler vi både en av årets nyheter og en sikker klassiker.

 runde solbriller
 runde solbriller fra C.Jacobsen

GLAMORØSE CAT EYE-SOLBRILLER

Cat eye-innfatninger er noen ganger blitt oppfattet som litt «kjerringaktig» og gammelmodig, men har blitt en av de mest populære solbrilleformene de senere årene. De finnes dessuten i et par ulike tapninger. Dels finner du de litt større, nærmest dramatiske innfatningene som har sine røtter tilbake til 1950-tallet. 80-tallets tapning opererer mer i bredden, mens tapningen fra 90-tallet er litt mer minimalistisk og smal i formen. Det går fint an å variere hvis cat-eyeformen er den man foretrekker. Sjekk noen av favorittene våre nedenfor.

PILOTSOLBRILLER

Pilotsolbrillene ble utviklet på 1930-tallet spesielt med tanke på kamppiloter, og det var ikke før på 1980-tallet at de ble den soleklare favoritten bland de store massene. Mye takket være filmen Top Gun. Det definitivt beste med pilotsolbrillene er at de er allsidige og passer til de aller fleste – uansett ansiktsform. Så hvis man vil gå for det sikre, er dette det beste alternativet! Her kan du lese mer om pilotbrillenes historie. Er du allerede klar til å kjøpe, finner du våre favorittpilotinnfatninger nedenfor.

Pilotsolbrillene
pilotsolbriller

TIDLØSE KLASSIKERE 

Man trenger selvfølgelig ikke å gå direkte til nyhetene for 2019-sesongen hvis man ønsker å være trendy. Visse solbrillemodeller er alltid aktuelle og alltid trendy. Ganske enkelt tidløse! Vi snakker selvfølgelig om klassikere som Aviator, Wayfarer og Clubmaster. Det er ikke uten grunn at de er så populære. Sjekk de mest tidløse klassikerne nedenfor!

Trendy solbriller
Solbrilletrend 2019
brune solbriller
Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

 Tilbake til magazine