mann med stilige solbriller

Solbrilletrender 2019 -Sommerens heteste innfatninger

Motetrender går ofte i sykluser, og det gjelder også for solbriller. For deg som ønsker å holde deg oppdatert om hva som gjelder for sommeren 2019, har vi samlet våre favoritter samt et par andre spennende nyheter.

Sommernyhetene består av en spennende blanding. En av de største trendene de senere årene er fremdeles brennhet i 2019. Vi snakker selvfølgelig om runde solbriller. Ingenting tyder på at det er en trend som er på vei ut. Små metallinnfatninger er også en trend som henger igjen. En annen trend som vi først og fremst ser fra Ray-Ban, er retroinnfatninger med en litt mer moderne vri eller at to populære modeller er slått sammen. Den doble nesebroen som gjør at solbrillene får en litt mer utpreget karisma, er også en tilbakevendende trend.

De mest populære solbrillene 2019

Runde solbriller

Runde solbriller leder naturligvis tankene hen til motkultbevegelsen på 1960- og 70-tallet. Tenk hippier. Tenk flower power. Tenk Beatles. Runde solbriller er definitivt en av de mest tidløse og ikoniske modellene, og kan utvilsomt løfte ethvert antrekk noen hakk. Runde solbriller er dessuten et glimrende eksempel på en unisex-modell og passer ypperlig til både kvinner og menn. Hvis du ikke allerede har et par runde solbriller, er det på høy tid å skaffe seg et! Nedenfor omtaler vi både en av årets nyheter og en sikker klassiker.

round double bridge solbriller
Kle deg som stjernene med Ray-Ban Round Metal1495 kr
Round Double Bridge har raskt blitt en favoritt blant mange – 1695 kr

GLAMORØSE CAT EYE-SOLBRILLER

Cat eye-innfatninger er noen ganger blitt oppfattet som litt «kjerringaktig» og gammelmodig, men har blitt en av de mest populære solbrilleformene de senere årene. De finnes dessuten i et par ulike tapninger. Dels finner du de litt større, nærmest dramatiske innfatningene som har sine røtter tilbake til 1950-tallet. 80-tallets tapning opererer mer i bredden, mens tapningen fra 90-tallet er litt mer minimalistisk og smal i formen. Det går fint an å variere hvis cat-eyeformen er den man foretrekker. Sjekk noen av favorittene våre nedenfor.

Halfmoon Magic briller
Enchantress – 1802438 er garantert en av de mer trendy cat-eyemodellene – 649 kr
Med RB 4314-N NINA får du like deler trendy og vintage – 1695 kr

PILOTSOLBRILLER

Pilotsolbrillene ble utviklet på 1930-tallet spesielt med tanke på kamppiloter, og det var ikke før på 1980-tallet at de ble den soleklare favoritten bland de store massene. Mye takket være filmen Top Gun. Det definitivt beste med pilotsolbrillene er at de er allsidige og passer til de aller fleste – uansett ansiktsform. Så hvis man vil gå for det sikre, er dette det beste alternativet! Her kan du lese mer om pilotbrillenes historie. Er du allerede klar til å kjøpe, finner du våre favorittpilotinnfatninger nedenfor.

Ray-ban pilotbriller
RB3026-L2846, det er den mest klassiske modellen.
RB3648 001/3F har en sekskantet form og en kraftig, dobbel nesebro.

TIDLØSE KLASSIKERE FRA RAY-BAN

Man trenger selvfølgelig ikke å gå direkte til nyhetene for 2019-sesongen hvis man ønsker å være trendy. Visse solbrillemodeller er alltid aktuelle og alltid trendy. Ganske enkelt tidløse! Vi snakker selvfølgelig om klassikere som Aviator, Wayfarer og Clubmaster. Det er ikke uten grunn at de er så populære. For mange er Ray-Ban synonymt med solbriller. Nesten i så sterk grad at man vegrer seg for å gå med solbriller av andre merker. Sjekk de mest tidløse klassikerne nedenfor!

Erika briller fra Ray-ban
Erika er kanskje ikke den mest åpenbare klassikeren, men den kommer utvilsomt til å bli det!
Wayfarer briller
Wayfarer betegnes ofte som tidenes mest legendariske solbriller.
Ray ban Clubmaster briller
Clubmaster, her snakker vi om en skikkelig tidløs modell som oser av retro.
Clubround er en sammenslåing av to av Ray-Bans mest populære modeller.

NYE STJERNER: SOLBRILLER 2019

METEOR briller
RB 2168 METEOR har en tidløs innfatning med et flott, havannafarget utseende.
Love Train briller
Love Train er en moderne og minimalistisk utgave av den litt mer klassisk ovale formen.
trendy briller
OO4137-04 er de perfekte solbrillene for deg som er mye på farten.
OO9436-03 briller
OO9436-03 er et glimrende alternativ for deg som liker det tidløse pilotpreget, bare med en mer sporty stil.
Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

  Tilbake til magazine