Solbrilletrend SOM GJELDER I SOMMER

Sliter du med å bestemme hvilke solbriller du skal kjøpe? Få hjelp av ekspertene våre som fører opp favorittinnfatningene sine i den store kampanjen vår.

Det kan være vanskelig å navigere i solbrille-jungelen, og det kan derfor være utfordrende å finne det perfekte paret. LensWay har derfor bestemt seg for å gjøre livet ditt enklere ved å vise noen populære brilleinnfatninger du kan få med på kjøpet når du handler linser.

Vi tilbyr innfatninger for alle smaker – alt fra klassiske produkter til de aller mest moderne.

Runde trendsettere i metall

Frej er utvilsomt en av de mest trendsettende innfatningene. Runde briller er på moten akkurat nå, og metallet gjør dem selvsagt enda mer trendy. Disse innfatningene minner om Ray-Bans populære Round Metal-serie. Et perfekt valg for moteløvene.

KLASSIKERNE

Rent stilmessig minner Viktor om den klassiske Wayfarer-modellen som aldri ser ut til å gå av moten. Den øker heller i popularitet. De passer like godt på stranden som på festen og er et selvsagt valg for den som vil følge den klassiske stilen og samtidig henge med på trendene.

ESSENSEN AV TIDLØS DESIGN

Her er neste klassiker: Elliot. Med sine ikoniske tåreformede glass er Elliot en klassisk pilotbrille. Pilotbrillene er for mange selve symbolet på tidløs design og er stadig blant de mest populære brillene. Elliot er intet unntak.

Brilleinnfatninger for motebevisste mennesker

Gunnar passer trendy personer som vil følge moten. Vi anbefaler spesielt den beigefargede innretningen på bildet ovenfor, siden denne gir en ekstra god sommerfølelse

solbriller på kjøpet
nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine