finn rett solbriller

Solbrilletrend som gjelder i sommer

Sliter du med å bestemme hvilke solbriller du skal kjøpe? Få hjelp av ekspertene våre som fører opp favorittinnfatningene sine i den store kampanjen vår.

Det kan være vanskelig å navigere i solbrille-jungelen, og det kan derfor være utfordrende å finne det perfekte paret. Vi har derfor bestemt seg for å gjøre livet ditt enklere ved å vise noen populære brilleinnfatninger.

Vi tilbyr innfatninger for alle smaker – alt fra klassiske produkter til de aller mest moderne.

Runde trendsettere i metall

Runde solbriller

Round Metal

Runde briller er på moten akkurat nå, og metallet gjør dem selvsagt enda mer trendy. Disse innfatningene minner om Ray-Bans populære Round Metal-serie. Et perfekt valg for moteløvene.

Klassikerne

viktor

Rent stilmessig minner Viktor om den klassiske Wayfarer-modellen som aldri ser ut til å gå av moten. Den øker heller i popularitet. De passer like godt på stranden som på festen og er et selvsagt valg for den som vil følge den klassiske stilen og samtidig henge med på trendene.

Brilleinnfatninger for motebevisste mennesker

solbrille

Block Party – 1802450

Vi anbefaler spesielt den beigefargede innretningen på bildet ovenfor, siden denne gir en ekstra god sommerfølelseBandwagon - 1802502

Bandwagon – 1802502

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine