Trendy polariserende solbriller fra Le Specs

5 solbrillertrender du ikke må gå glipp av i vår

Å velge solbriller er ikke alltid det letteste når markedet er et hav av briller i ulike former, farger og merker. 

Når du velger solbriller, kan det være lurt å tenke på når du bruker dem oftest, hvilken stil du har, og hvor du oftest befinner deg. Er du for eksempel en person som tilbringer mye tid ved eller på vannet, er et par polariserende solbriller et godt valg.

Men liker du å fremheve uttrykket og stilen din med solbrillene, kan det være aktuelt å satse på årets heteste trend med speilglass i solbrillene. Eller så ønsker du kanskje briller med en mer tidløs klassisk touch som passer til stort sett alle klærne dine, for eksempel den ikoniske Clubmaster-modellen.

Når du har bestemt deg for hvilken type solbrille du er ute etter, må du sørge for å velge solbriller med en form som passer med ansiktsformen din.

Solbrillene skal ikke være for smale eller for brede, for da kommer stengene enten til å gnage ubehagelig mot tinningene, eller så blir det en glipe mellom tinning og stang, noe som ikke er så pent.

Hos oss finner du solbriller for alle smaker og stiler. Nedenfor gir vi tips til fem solbriller som du definitivt ikke må gå glipp av i vår!

RAY-BAN CLUBROUND

Ray-Ban Clubround modellen

For deg som ønsker å ta en tur på byen eller på festival! Den legendariske Clubmaster-modellen som har sjarmert en hel verden i flere tiår, har nå fått en ny og rundere design i modellen Ray-Ban Clubround. Hvorfor ikke ta sjansen på å runde av sommeren på best mulig måte med en fremtidig designklassiker.

POLAROID PILOT

polaroid pilot solbriller

Denne modellen fra Polaroid har fått navnet PLD6012N-J5GJY, innfatningen er svært trendy i år med sitt polariserende rød- eller blåtonede speilglass. Designen er tidløs og passer i alle situasjoner.

LE SPECS THE PRINCE-GOLD TAN

klassiske pilotsolbriller fra Le Specs

Et par klassiske pilotsolbriller fra Le Specs med navnet The Prince, har fått en futuristisk oppdatering med de flate glassene som er så trendy i år!

PERSOL PO9649

pilotbriller fra Persol

For deg som holder deg til det klassiske, er pilotbriller fra Persol et hett tips. Nettopp denne modellen med navnet PO9649 er en stylet versjon av den tidløse klassikeren PO0649. Selvsagt med den nøkkelhullsformede nesebroen og de karakteristiske sølvpilene på stengene.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

 Tilbake til magazine