Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Trygg E-handel - En sikker netthandel

LensWay er sertifisert av Trygg E-handel. Det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler hos oss. Trygg E-handels oppgave er å beskytte deg som konsument og kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli sertifiserte. LensWay sitt sertifikat finner du här.

Garantier

Å handle fra LensWay er alltid assosiert med trygghet og generøse garantier. For oss er det nemlig viktig at du som kunde alltid er 100% fornøyd med ditt kjøp. Vi er fornøyde først når du også er fornøyd. Våre garantier gjør at du kan kjenne deg helt trygg når du handler fra oss. Og skulle du lure på noe, så finnes vår prisbelønte kundeservice alltid der for deg.

Personlig og rådgivende kundeservice

Vår prisbelønte kundeservice er tilgjengelig for deg alle hverdager mellom 08.00- 18.00. Nøl ikke med å kontakte oss du har spørsmål, synspunkter, klager eller idèer. Det er du som kunde som hjelper oss til å bli bedre!

E-post: kundeservice@lensway.no
Telefon: 23964848

Sikre betalingsmetoder

Du betaler i etterskudd med faktura, eller sikkert og raskt på forskudd med bankkort.

100% fornøyd eller pengene tilbake

Med vår fornøydgaranti får du selvfølgelig pengene tilbake om du ikke er fornøyd!

 • Vi har en 3 måneders –fornøydgaranti på alle optiske briller og solbriller med styrke. Det betyr at du kan prøve brillene dine i tre måneder, og om du ikke er fornøyd kan du bytte til et annet produkt eller få du pengene tilbake.
 • På kontaktlinser, linsevæsker og komfortdråper har vi 3 måneders åpent kjøp.
 • På solbriller har vi 3 måneders åpent kjøp.
 • 2 års produktgaranti på alle produkter.
Les mer om fornøydgarantien under Spørsmål & Svar.

Prisgaranti

På LensWay handler du til meget gode priser. Prisgaranti innebærer at vi regelmessig gjennomgår våre priser for å sikre at du kan handle trygt og sikkert uten å bekymre deg for priser over markedsverdi. Finner du dine kontaktlinser, briller eller solbriller til en lavere pris hos en annen optikk butikk får du kjøpe produktet fra oss til samme pris. Se betingelsene nedenfor.

 •   Vilkår for prisgarantien:

  - Prisgarantien gjelder på kontaktlinser og tilbehør, briller og solbriller.
  - Prisgarantien gjelder i 14 dagar etter gjennomført kjøp.
  - Prisgarantien gjelder på ordinære priser, ikke på midlertidige tilbud, kampanjer, priser som krever medlemskap eller annen form av betalning, tilbud- eller andre rabatterte priser.
  - Prisgarantien kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud.
  - Prisgarantien kan ikke kombineres med linse abonnement.
  - Prisgarantien relaterer seg til totalprisen inklusive alle eventuelle avgifter. Der prisen hos oss f.eks. er inklusive frakt, matcher vi totalprisen for produktet og frakten.
  - Nettbutikken der du finner produktet til en billigere pris må være en norsk butikk - registrert i Norge. Garantien inkluderer ikke kjøp gjort i utlandet.

Om du finner et produkt til en billigere pris, går du frem som følger: kontakt vår kundeservice og fortell hvor du har funnet produktet billigere. Legg ved en link til butikken hvor du har funnet en billigere pris.

For å kunne ta i bruk prisgarantien på solbriller fra Ray-Ban kreves det at butikken eller nettbutikken du handlet dem i er en sertifisert Ray-Ban-forhandler. Dette for å være sikker på at produktet er ekte. For å se hvordan symbolet som bekrefter at forhandleren er sertifisert ser ut, klikk her.

Raske leveranser

Vi har Europas største kontaktlinselager og 95% av alle linsebestillinger sendes i løpet av 24 timer. Mer informasjon om leveringstidene finner du under Spørsmål & Svar.

Linser

LensWay har det største lageret med kontaktlinser i Norden og sender ut 95 % av alle bestillinger innen 24 timer, og følgelig har du vanligvis linsene dine i postkassen innen to virkedager. Leveringstiden for linser med uvanlige styrker, for eksempel toriske, kan i visse tilfeller bli noe lengre. På kassesiden kan du under ”"Din bestilling”" klikke på "leveringsdato”" for å se en anslått leveringsdato. Du kan til og med kontakte kundeservice for mer informasjon om leveringstiden for linsene dine.

Solbriller

LensWay har et stort lager av solbriller og 95% av alle bestillinger sendes fra oss i løpet av 2-4 dager. Som regel havner pakken i din postkasse etter 2-4 dager. Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon om leveringstid på solbriller.

Briller

Så snart vi har mottatt bestillingen din, setter vi i gang og produserer brillene dine. Normalt leverer vi de nye brillene dine innen 1-3 uker. Med uvanlige styrker eller ved bestilling av progressivt glass kan imidlertid leveringstiden bli noe lengre.