Gå til kassen

   Polariserte solbriller

   Er du følsom for lys eller befinner deg mye nær hav og sjø? Da er polariserte solbriller absolutt noe for deg. Med polariserte glass slipper du irriterende reflekser. Polariserte solbriller tar bort forstyrrende reflekser fra vann, snø, våt asfalt og andre flate reflekterende overflater. Av den grunn er polariserte solbriller det perfekte valget ved aktiviteter som fiske, bilkjøring, skigåing og andre utendørsaktiviteter.

   Fordelene med polariserte glass

   En fordel med polarisert solglass er at kontrastsynet blir finere og bedre fordi glassene eliminerer reflekser. Både øyne og du selv slapper da lettere av. En annen fordel er at polariserte glass tar bor 99,9% av refleksene fra flate overflater som vei, vann og snø. Polariserte solbriller er derfor perfekt ved skigåing og opphold ved hav og sjø, og ved bilkjøring da det ofte forekommer blending fra både vindu og asfalt.

   Forhindrer blending

   Lys består av bølger som går i ulike retninger. Vertikalt lys er er til nytte for det menneskelige øyet og hjelper oss å se. Horisontalt lys skaper blending da det blir reflektert. Å bli blendet er ubehagelig og det hindrer både syn og fargeoppfatning, noe som kan føre til mange farlige situasjoner.