solbriller med styrke

Solbriller
med styrke

Nå kan du bestille solbriller med styrke. Avhengig av behov, velg mellom vanlige solglass, fotokromatiske glass eller polariserte glass.

BRILLER MED SOLGLASS

Etter du har valgt hvilken brille du vil ha og lagt inn styrkene dine, velger du hvilken type glass du vil ha. Med slipte solbriller får du det beste innen to verdener; synskorrigering og solbeskyttelse. De fargede glassene beskytter mot skadelig UV-stråling fra solen, og reduserer reflekser og faren for å bli blendet. I vår nettbutikk finner du solglass med styrke i tre ulike farger; brunt, grått og grønt. Våre solglass har 85% dekningsgrad, og har i likhet med våre standardglass en antirefleks- og hardhets- behandling.

 

solbriller med styrke
Trendy solbriller med styrke
solbriller med styrke

FOTOKROMATISK ELLER POLARISERT GLASS?

Fotokromatiske glass er solglass som reagerar på UV-lys og blir mørkere jo sterkere lyset er. Har du på deg fotokromatiske glass innendørs er glassene lyse, men går du ut i sollys blir glassene mørke. Perfekt for deg som bruker briller og vil slippe å bytte til solbriller når solen titter frem.

Med polariserte glass trenger du ikke å bekymre deg for reflekser fra snø, vann og våt asfalt. Ved å filtrere bort reflekser gir polariserte solbriller deg et bedre kontrastsyn. Alle våre polariserte glass har en antirefleks-, hardhets- og vannavvisende behandling, samt gir deg 100% UV-beskyttelse.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

 Tilbake til magazine