Oppdag fordelene med overflatebehandling

Ved hjelp av overflatebehandling får glassene egenskaper som både forlenger holdbarheten og bidar til et bedre syn. Så hvorfor nøye seg med det nestbeste?

Hardhets- og antirefleksbehandling er to overflatebehandlinger som ofte tilbys i forbindelse ved kjøp av nye briller. Disse øker glassets ytelse og gjør at de tåler mer samt reduserer reflekser.

Siden de fleste moderne glass lages i plast pleier vi å anbefale hardhetsbehandling for å beskytte dem. Ofte kombineres hardhetsbehandling med antirefleksbehandling.

Behandlingene er til for å gjøre glasset så bra som mulig – støte bort fukt, ta bort forstyrrende reflekser og beskytte mot riper.

ANTIREFLEKSBEHANDLING

En antirefleksbehandling reduserer reflekser i glasset og slipper i tillegg gjennom mer lys enn et ubehandlet glass.

• Et ubehandlet glass slipper gjennom 91,6 % av lyset
• Et antirefleksbehandlet glass slipper gjennom 99,4 % av lyset (kun 0,6% reflekteres bort!)

Behandlingen bidrar til at brukeren ser klarere, og den motvirker skygger og reflekser som er slitsomt for øynene og gjør dem trøtte.

Antirefleksbehandling reduserer også blending og bidrar til at du ser bedre i svakt lys, noe som er til stor nytte ved bilkjøring i mørke og ved arbeid foran dataskjermen.

En annen fordel med å fjerne reflekser er at man tydeligere ser øynene og kan derfor lettere holde øyekontakt.

HARDHETSBEHANDLING

Alle plastglass har til felles at uten hardhetsbehandlig er de veldig følsomme for riper, og bør derfor behandles slik at glassene blir hardere og tåler mer. Levetiden for glasset vil da forlenges betydelig.

Hardhetsbehandling er en transparent lakk som legges på begge sider av glasset. Denne behandlingen er fargeløs og påvirker ikke synsopplevelsen.

Mineralglass er harde og trenger ikke behandles da de i seg selv er ripebeskyttet.

OVERFLATEBEHANDLINGER INNGÅR I PRISEN

Alle våre glass er overflatebehandlet for best mulig synskomfort. I våre priser inngår alltid hardhets- og antirefleksbehandling.

Ved en oppgradering til premium-pakken inngår i tillegg følgende:

• Vannavvisning
• Smussavvisning
• UV-beskyttelse
• Utøket ripebeskyttelse

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine