kvinne med merkesolbriller

Merkesolbriller online – Finn dine favoritter hos oss!

Solbriller fyller ikke bare funksjonen å beskytte dine følsomme øyne fra solen, men de er også et tilbehør som kan gi et løft til hvilket kjedelig antrekk som helst! I vårt sortiment finner du flere billige merkevaresolbriller fra solbrillemerker som blant annet Le Specs, Oakley og Ray-Ban. Merkesolbriller i vårt sortiment finnes i forskjellige prisklasser som du definitivt har råd til.

Det finnes mange solbrillemerker å velge mellom når du bestiller merkesolbriller online. Hos oss på Lensway finner du et bredt sortiment med rask leveranse og åpent kjøp i 90 dager. Vi har merkevaresolbriller for alle, både damesolbriller, herresolbriller samt solbriller for barn. Alle innfatninger i vårt sortiment (selv de som ikke er kategorisert som solbriller) kan man også velge å få med solbrilleglass og til og med som solbriller med styrke for deg som har synsfeil.

Franske favoritter med stil

Et av våre absolutte favorittmerker når det kommer til merkesolbriller er Le Specs som tilbyr et bredt sortiment av solbriller for absolutt alle stiler! Le Specs er kjent for å levere unike merkesolbriller som stikker seg ut i mengden og tilbyr mange forskjellige innfatninger og farger på glassene. Her kan du finne mange forskjellige modeller som blant annet pilot-merkesolbriller og runde merkesolbriller.

 

Merkesolbriller
merkesolbriller online
pilot-merkesolbriller

Populære klassikere som aldri går av moten

Ray-Ban kan mer eller mindre klassifiseres som et av de mest populære merkene når det kommer til solbriller. Mange av deres modeller har blitt hyppig brukt, og da spesielt deres klassiske wayfarers i svart plast som er et sikkert innkjøp, da de aldri har sluttet å være populære. Ray-Ban lager også de absolutt fineste pilotsolbrillene på markedet og har mange forskjellige modeller å velge mellom med forskjellig farge på glassene.

 

Ray Ban aviator
Aviator fra Ray-Ban
Round Metal fra Ray Ban
Round Metal fra Ray Ban
Erika merkesolbriller
Erika fra Ray-ban

Når du vil matche

Ray-Ban tilbyr dessuten barnesolbriller som er ordentlig tøffe og har en passform som passer bra til et lite barneansikt. Modellene passer både for gutter og jenter og har klassiske innfatninger som ligner på merkessolbrillene for voksne.  

Ray-Ban Junior solbriller
Ray-Ban Junior

Billige merkesolbriller

Merket C.Jacobsen er kjent for sine klassiske og tidløse merkevaresolbriller, der modellene ofte er litt mer diskrete og ikke stikker ut alt for mye. Ofte er innfatningene laget i tynt metall med en stilig farge på glassene. Her kan du finne klassiske modeller til bra priser. Passer perfekt for deg som vil ha en klassisk look, der innfatningen framhever de resterende accessoirene som du har på deg.  

merkessolbrillene for voksne
stilige merke solbriller
Runde merkessolbriller

For de sporty og motebevisste

Oakley solbriller er ledende når det gjelder sportsbriller – her finner du solbriller som klarer litt mer. De passer til en aktiv livsstil og sitter behagelig på selv når du trener. Deres høye krav på både komfort og design gjør at de er populære blant både toppidrettsutøvere og motebevisste. 

Her er deres mest populære modeller: 

Oakley Frogskins solbriller
Oakley Frogskins solbriller
Oakley Holbrook
Oakley Holbrook

Trendy og beskyttende på en og samme gang

Når det kommer til valg av billigere merker og merkesolbriller er valget ganske enkelt, da de produktene som selges av velprøvde merker holder mål. Alle merkeinnfatningene i vårt sortiment fastholder en høy kvalitet både på innfatningsmateriale og materiale på glassene. Et par stilige merkesolbriller er et skikkelig fint tilbehør og holder dessuten kvaliteten lenge.

Det er viktig å beskytte øynene dine mot solens UV-lys, da solen kan skade hornhinnen. At det da også er mulig å bruke merkesolbriller som den mest trendy detaljen under sommerhalvåret dessuten – det er jo bare helt fantastisk! Hvem elsker vel ikke å matche et par stilige cat eye-solbriller med den lille svarte og et par pumps? Eller et par runde merkevaresolbriller med røffe jeans og jeansjakke? Det er bare fantasien som setter grenser.

Match enkelt ditt antrekk med merkesolbriller

Som nevnt er solbriller en av våre mest elskede accessoirer og samtidig veldig viktige å bruke for å beskytte øynene. Det beste med merkesolbriller er at de kan matches fritt med forskjellige klesvalg. Mange har derfor flere par innfatninger som de kan bytte mellom på solfylte dager for å kunne matches med forskjellige antrekk.


Du kan enkelt bruke dine kuleste merkesolbriller når det er sol ute og ha dem som ditt viktigste tilbehør gjennom å tone ned resten av antrekket. Eller hvorfor ikke bruke en litt mer diskret og klassisk modell og framheve alle øvrige detaljer uten at det blir for mye? Det finnes så mange måter å matche ditt antrekk til et skikkelig trendy par merkesolbriller.

Pass på at du alltid har merkesolbrillene dine i et etui når du ikke bruker dem, så kommer de til å se ut som nye i mange år framover. Gjennom å alltid holde dem beskyttet og unngå å legge dem ifra deg, spesielt ikke med glassene ned, så kommer glassenes overflate til å beskyttes mot riper. 

Enkelt å bestille merkesolbriller online

Vi på Lensway har et bredt utvalg av merkesinnfatninger, og om du finner et par som faller i smak går det fort og enkelt å klikke dem hjem, rett i din postkasse. Når du har funnet et par merkesolbriller online hos oss som du vil bestille, gjør du det følgende: 

  • Velg produkt og klikk på “Legg i varekurven”
  • Se gjennom din bestilling og fyll ut din kontaktinformasjon. 
  • Velg betalingsmåte, og klikk deretter på “Fullfør kjøp”

I de fleste tilfeller sendes produktet samme dag som du gjør en bestilling, og ellers dagen etter. Dette gjør at du har din bestilling i postkassen 1-3 dager etter at din bestilling er gjort. Om du skulle angre deg når du har fått hjem produktet så har du dessuten 90 dagers åpent kjøp. 

Lotta Karlsson

Lotta Karlsson

Trendspanare med passion för glasögon, solglasögon och linser.

  Tilbake til magazine