Enkelt å handle
progressive briller på nettet

Det er en seiglivet myte at du bare kan kjøpe progressive briller hos optikeren. Det er like enkelt, og ikke minst billigere, å kjøp briller på nett.

Når du blir eldre forandrer synet seg og da kan progressive briller være et fantastisk hjelpemiddel. Rundt 40-års alder merker mange at evnen til å se på nær avstand forverres, noe som kalles alderssyn.

For å kunne lese trenger da mange lesebriller eller kontaktlinser. Har du tidligere hatt en synskorrigering for å kunne se godt på lang avstand, er progressive briller eller -linser en utmerket løsning. Progressive hjelpemiddel korrigerer synet for både langt- og nært hold.

ENKELT Å BESTILLE

Når du har fått en brilleseddel for progressive briller av optikeren, kan du enkelt fylle i brilleverdiene dine på hjemmesiden vår. Du starter med styrken for høyre og venstre øye, og eventuelt sylinder- og akseverdi dersom du har brytningsfeil (skjeve hornhinner).

Deretter legger du inn add-verdien (forkortelse for addisjon og betyr lesestyrke) og PD-verdien som angir pupillavstanden.

ANPASSET SLIPING OG OVERFLATEBEHANDLING

De progressive glassene slipes med seneste slipeteknikk hvor styrkene slipes inn på glassets innside. Dette innebærer at du får et bredere synsfelt og at slipingen er skreddersydd individuelle behov og valg brilleinnfatning (form). Med progressive glass får du også et bedre og behageligere syn.

Du får overflatebehandlede glass av høy kvalitet hvor ripebeskyttelse, hardhets- og antirefleksbehandling er inkludert.

Når man har på seg briller titter man ikke bare rett frem, men vrir også på øyne og hode. Man må derfor ofte regne med en tilvenningsperiode på 1-2 uker.


Spørsmål? Ring oss på telefon 800 84 600 og prat med vår trivelige kundeservice.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine